25 / 04 / 2024

çengelköy mezarlık iade

çengelköy mezarlık iade

1960 yılında kamulaştırılıp okul yapılan Çengelköy'de Aya Yorgi Rum Ortodoks Vakfı'na ait mezarlık vakfa iade edildi...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

Üsküdar Çengelköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 1004 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Sebahattin Civelek tarafından kuruldu.

Çengelköy'de 40.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 yalı dairesi!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, 842 ada 30 parselde yer alan 2 yalı dairesini 40 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Çengelköy'de 10.5 milyon TL'ye icradan satılık daire!

T.C. İstanbul 19. Anadolu İcra Dairesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, 879 ada 51 parselde yer alan daireyi 10 milyon 500 bin TL'ye satıyor.

Nidapark Çengelköy 2021'in ilk çeyreğinde satışta!

2020 yılını 2 milyar 250 milyon liralık satış ile tamamlayan Tahincioğlu 2021'e yeni proje ile giriyor. Nidapark Çengelköy yeni yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacak. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Çengelköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, Üsküdar İlçesi'nde Çengelköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 7 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 2 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Çengelköy'de 26.2 milyon TL'ye icradan satılık eski eser ev!

İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Çengelköy'de restorasyonu yapılmış havuzlu ve müştemilatlı eski eser evi icradan satışa çıkardı. 

Çengelköy Erguvan Evleri'ndeki 39 daire satışa çıkıyor!

Üsküdar, Çengelköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Çengelköy Erguvan Evleri Projesinde yer alan 39 daire satışa sunuldu.

çengelköy mezarlık iade Haberi

çengelköy mezarlık iade
Çengelköy Aya Yorgi Kilisesi Vakfı'na ait mezarlık arazisi 1960, yılında kamulaştırılıp, 4 yıl sonra üzerine okul yapıldı. Çengelköy Aya Yorgi Ortodoks Vakfı, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'na eklenen geçici 11. madde ile birlikte, 3 taşınmazın vakıf adına tescil edilmesi için başvuru yaptı. 27 Aralık 2013 tarihinde, Üsküdar ilçesindeki mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 9 bin 200 metrekare Rum mezarlığı ve, mülkiyeti İstanbul İl Özel idaresi'ne ait olan bin 659 metrekarelik arsa olan 2 taşınmazın tescil talebi uygun görülerek, vakfa iade...