20 / 04 / 2024

çengelköy Vahdettin Köşkü

çengelköy Vahdettin Köşkü

Başbakan Erdoğan için yeniden restore edildiği belirtilen Çengelköy'de Vahdettin Köşkü'nde çalışmalar sona yaklaştı. Dış cephesi sarıya boyanan köşkler ince işçiliklerin tamamlanmasıyla önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Vahdettin Köşkü’nde çalışmalar tamamlandı!

Son Osmanlı Padişahı Vahdettin ’in tahta geçmeden önce yaşadığı Çengelköy’deki Vahdettin Köşkü’nde çalışmalar tamamlandı. Yıkılarak yeniden yapılan köşk, iddialara göre Başbakanlık Çalışma Ofisi olarak kullanılacak.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Çengelköy'de 23 milyon TL'ye satılık köşk!

Ağa Han Mimarlık Ödülü almış Türk mimarı tarafından 1993 yılında restore edilen Çengelköy'deki özel köşk satışa çıkarıldı....

Adnan Oktar’ın Çengelköy'deki villası yıkılacak!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Çengelköy'deki villası için yıkım kararı çıktı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villa operasyondan sonra ilk defa görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Çengelköy'den villa aldı!

Hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Çengelköy'den villa satın aldı.

Çengelköy yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çengelköy’de Vahdettin Köşkü ve yakın çevresi ile Çengelköy içinde 166 binanın çehresi yenileyecek.

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

İBB'den Çengelköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 834 bin 80 TL olarak belirlendi.

Türk Kızılayı Çengelköy'de bina yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Çengelköy'de bulunan mevcut binayı yıktırarak yeni bina inşaatı yaptıracak. İhalesi 13 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çengelköy'de 2.500 dönüm arazili çiftlik satılık!

1943 yılında Çengelköy'de, Boğaz'a nazır, içinde on odalı kagir bir köşkü bulunan 2 bin 500 dönüm arazili bir çiftlik acele satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1943 yılında Çengelköy'de 2.500 dönüm arazili çiftlik satılık!

1943 yılında Çengelköy'de, Boğaz'a nazır, içinde on odalı kagir bir köşkü bulunan 2 bin 500 dönüm arazili bir çiftlik acele satılacakmış. Çengelköy'de bulunan çiftlik tarım ve hayvancılığa elverişliymiş.

Vahdettin Köşkü'nün bitişiğindeki binalara kamulaştırma kararı!

İstanbul, Çengelköy’de restore ettirilen Vahdettin Köşkü’nün bitişiğindeki Hasanpaşa Seti Yukarı Sokak’ta yaşayanlar şimdi de kamulaştırma kararıyla karşı karşıya kaldı.

Genç Yapı'dan Çengelköy ve Kadıköy'e 2 yeni proje!

Genç Yapı Grubu, Anadolu Yakası'nda 2 yeni proje hayata geçiriyor. Projeler Çengelköy ve Kadıköy'ün en değerli noktalarında yer alıyor.

çengelköy Vahdettin Köşkü Haberi

çengelköy Vahdettin Köşkü

İstanbul Çengelköy'de Devlet Konukevi olarak kullanılacak tarihi Vahdettin Köşkü'nde çalışmalar sona yaklaştı. Dış cephesi sarıya boyanan köşkler ince işçiliklerin tamamlanmasıyla önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olacağı iddia edilen, çevreciler ve mimarlar tarafından aslına uygun olarak yapılmamakla suçlandığı için tartışma konusu olan Vahdettin Köşkü, muhteşem boğaz manzarasıyla yurtdışından gelen önemli konukları ağırlayacak. 


HELİKOPTER PİSTİ DE VAR 


Son Osmanlı Padişahı Vahdettin'in tahta geçmeden önce yaşadığı Çengelköy'de boğazı tepeden gören 70 dönümlük arazide bulunan Vahdettin Köşkü, Köçeoğlu Köşkü, Kadın Efendi Köşkü, Ağalar Dairesi ve Bahçevan Evi üç yıl önce tamamen yıkılarak yeniden yapıldı. Köşklerin restorasyonunu TOKİ ve Vakıflar Genel Müdürlüğii'nün yaptığı arazide bir helikopter pisti de bulunacak. Osmanlı ve Cumhuriyet tarihinde yabancı devlet adamlarını ağırlayan köşklerin ünlü şair Orhan Veli'nin...