29 / 03 / 2024

Çengelköy yapı stoku

Çengelköy yapı stoku

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, Çengelköy'ün yapı stokunun değişme sürecinde olduğunu söyledi. Bayram, markalı konut geliştiricilerinin bölgeye olan ilgisinin arttığını açıkladı.

Viridis Çengelköy'de teslimler için geri sayım başladı!

4 blok olarak yükselen Viridis Çengelköy projesinde yer alan konutların teslimlerinin ay sonunda yapılması planlanıyor. Viridis Çengelköy projesi boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Viridis Çengelköy'de teslimler Ocak 2024'te!

Viridis Çengelköy projesinde yer alan konutların teslimleri 2024 yılının Ocak ayında yapılacak. 4 blok olarak yükselen projede tapular da hazır...

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Medeniyetler Çengelköy lansmana özel 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Medeniyetler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Medeniyetler Çengelköy projesinde lansmana özel yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışlar başladı. Peki Medeniyetler Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi 2631 ada 1 parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy fiyat!

HGS Yapı Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede?

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi nerede projesinin yanıtı ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

HGS Yapı İstanbul'un merkezi Çengelköy'de yeni bir projeye imza atıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut tipleri yer alıyor. 

Çengelköy yapı stoku Haberi

Çengelköy yapı stoku

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, Çengelköy'ün sahip olduğu eski yapı stokunun değiştiğini söyledi. Bayram, "Söz konusu değişim, ilçenin ulaşım alternatifleri ve kentsel dönüşüm projeleri ile de destekleniyor. Bu da markalı konut geliştiricilerinin bölgeye olan ilgisini artırıyor" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli merkezlerinden Üsküdar'da eski yapı stokunu, nitelikli yeni yapı stoku ile değiştirme sürecine girdiğini belirten Bayram, ilçenin markalı konut geliştiricilerinin dikkatini çeken bir bölge haline geldiğini söyledi.

Konuta boğaz manzarası etkisi

Ulaşım alternatifleri ve kentsel dönüşüm projeleriyle desteklenen ilçede, satış değerlerini etkileyen faktörlerin başında boğaz manzarası geliyor. Üsküdar'ın sahil hattı Beylerbeyi, Çengelköy aksı ile Altunizade bölgeleri üst gelir grubuna hitap eden yerlerin bulunmasından ötürü, lüks konut geliştiricilerin gözdesi haline geldi.

Çengelköy'e yeni yapı stoku

Türkiye'de yatırımlarına...