25 / 04 / 2024

Çengelköy yeni projeler

Çengelköy yeni projeler

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, Çengelköy'ün sahip olduğu eski yapı stokunu daha nitelikli ve yeni yapı stoku ile değiştirme sürecinde olduğunu ifade etti. 

Çengelköy Vera lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Vera projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Çengelköy Vera'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Çengelköy Meydan satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Meydan projesinde konut satışları başladı. Peki Çengelköy Meydan'da hangi konut tipleri var? Projede konut fiyatları ne kadar? İşte Çengelköy Meydan ile ilgili merak edilenler... 

Viridis Çengelköy peşinde yüzde 10'a varan indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Viridis Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim fırsatı sulunuyor. Peki Viridis Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Medeniyetler Çengelköy lansmana özel 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Medeniyetler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Medeniyetler Çengelköy projesinde lansmana özel yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışlar başladı. Peki Medeniyetler Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy projesinde Tarihi Konut Kampanyası başladı. Başlatılan yeni kampanyada yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor, ayrıca 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023'te başlıyor.

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

MESA Çengelköy Bosphorus sahiplerini bekliyor!

Çengelköy’de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesinde yer alan daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Çengelköy yeni projeler Haberi

Çengelköy yeni projeler

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli merkezlerinden Üsküdar, sahip olduğu eski yapı stokunu, nitelikli yeni yapı stoku ile değiştirme sürecine girmesi dolayısıyla markalı konut geliştiricilerinin dikkatini çeken bir bölge haline geldi.

Son yıllarda ulaşım alternatifleri ve kentsel dönüşüm projeleriyle de desteklenen bölgede, satış değerlerini etkileyen faktörlerin başında ise boğaz manzarası geliyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Üsküdar'ın sahil hattı Beylerbeyi, Çengelköy aksı ile Altunizade bölgeleri üst gelir grubuna hitap eden yerlerin bulunmasından ötürü, lüks konut açısından gelişmeye açık ve talep gören bölge olarak dikkati çekiyor.

Son yıllarda ulaşım alternatifleriyle de konuşulan bölgedeki değeri fark ederek Çengelköy'ü proje alanı olarak seçen Omran İnşaat da ilk büyük konut projesi "Kasr-ı Âlâ"yı bu bölgede inşa etmeye başladı. Ardından bu bölgede "Kasr-ı-Derya" ve 'Kasrı-Ahsen" projelerini de hayata...