19 / 04 / 2024

Cengiz Ergün kim

Cengiz Ergün kim

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa Çampınar Mahallesi'ndeki köprü yapımında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprü olmadığı için dere üzerinden traktör kasasında geçerek ziyaret ettiği Selendi’nin Çampınar Mahallesine verdiği köprü sözünü tuttu.

Manisa Salihli'ye dev tesis!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde bulunan eski Özel İdare binasını yıkarak yerine MASKİ, MABEM ve Büyükşehir Koordinasyon Merkezi yapıyor.

Cengiz Ergün'den imar müjdesi!

Ergün, Yunusemre İlçesi’ne bağlı Emlakdere Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, mahalle kahvehanesinde yaptığı konuşmada vatandaşlara imar, alt yapı ve yeni otobüs güzergâhı ile ilgili müjdeler verdi.

Soma, Cengiz Ergün'den kalıcı yatırım bekliyor!

Manisa'da yapılan yatırımların ardından Soma'dan tam destek alan Cengiz Ergün'ün Cadde ve Sokaklarda sohbet eden vatandaşlar Hala Soma'ya geri dönüş olmuyor.

Cengiz Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi imarı için nabız yokladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki Hafsa Sultan Mahallesinde vatandaşlan dinleyerek gelen taleplere göre program yapılacağı müjdesini verdi.

Cengiz Ergün Manisa'daki 17 ilçeye ek gelir sağlayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhan Otel'in yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait arsanın satışından elde edilen gelirin 17 ilçeye eşit şekilde dağıtılması için Büyükşehir Belediye Meclisi'ne önerge vereceklerini bildirdi.

Cengiz Ergün Manisa esnafına sanayi sitesi sözü verdi!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi' ni ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, orta ölçekli sanayi sitesi ihtiyacının Büyükşehir ile birlikte giderileceğini ifade etti

Cengiz Ergün kimdir?

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün kimdir? Cengiz Ergün ne zamandan beri Manisa Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Cengiz Ergün bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Manisa'ya 5 yıldızlı pazar yeri geliyor!

Manisa' ya 5 yıldızlı pazar yeri geliyor. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Pazarcılar Odası' nı ziyaret ederek pazarcı esnaflarıyla bir araya geldi. Başkan Ergün pazaryerinin yapılacağını dile getirdi...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Cengiz Ergün: Bizde projelerin biri biter, diğeri başlar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa yatırımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cengiz Ergün: Karşı çıkanların hepsi imar istiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın imar planlarının çizimi için bakanlıktan olur yazısı beklendiğini söyleyerek, daha önce imar planlarına karşı çıkanların tamamının şimdi imar istediklerini açıkladı.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Cengiz Ergün'den Akhisarspor'a tesis müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı’nda Akhisar’a yapılacak projeler ve Akhisar Belediyespor da konuşuldu. Başkan Ergün, kulübe tesis kazandırılması, reklam geliri ve antrenman sahaları konularında gerekli desteği vermeye hazır olduklarının mesajını verdi.

Cengiz Ergün Kula projelerini masaya yatırdı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 32 ayda 32 dev hizmetin gerçekleştirildiği Kula’da mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi!

Manisa’da ulaşım noktasında kararlı adımlar atmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi.

Cengiz Ergün'den Kula'ya jeopark müzesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın büyükşehir olma süreci ve geçen iki yılda yaptıkları hizmetleri ve projelerini, düzenlediği bir basın toplantısıyla anlattı.

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Cengiz Ergün'den imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü makamında ağırladı.Akyüz, Başkan Ergün’ün İmar konusundaki çalışmalarını da takdirle karşıladığını belirtti.

Cengiz Ergün kim Haberi

Cengiz Ergün kim

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, üç ilçe için altyapı ve atıksu arıtma tesisi projeleri için hibe alacaklarını açıkladı. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, altyapı ve atıksu arıtma tesisleriyle ilgi yazılı açıklama yaptı. Ergün açıklamasında, hibe programı kapsamında Demirci'de atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon hattı, Selendi'de kanalizasyon ve yağmursuyu hattı ile atıksu arıtma tesisi, Sarıgöl'de ise atıksu arıtma tesisi için yaklaşık 184 milyon liralık yatırım yapılacağını belirtti.

Ayrıca Ergün, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün, il genelinde hayata geçirdiği altyapı projelerine yenilerinin ekleneceğini de söyledi. 

PROJELERİN MALİYETİNİN YÜZDE 50'Sİ HİBE

Ergün, İller Bankasına 'Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri' (SUKAP) hibe desteği başvuruda bulundukları söyledi. Ergün, Demirci, Selendi ve Sarıgöl ilçelerinde yapılacak olan kanalizasyon...