24 / 04 / 2024

Cengiz Ergün kimdir

Cengiz Ergün kimdir

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Manisa ziyaretinde Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü açıkladı.

Manisa için imar planı çağrısı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaşanan afeti, alınan önlemleri ve bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri anlattı. Ergün, imar planı çağrısı yaptı.

Manisalı müteahhitler dört gözle imar bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

Manisa'nın yeni imarı 3 yılda tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kentin en büyük sorununu çözmek amacıyla mahalle mahalle sürdürülen imar planı çalışmalarına da önem verileceğini anlattı.

Cengiz Ergün'den Yunusemre'ye imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre'ye bağlı Emlakdere Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, vatandaşlara imar, alt yapı ve yeni otobüs güzergâhı ile ilgili müjdeler verdi.

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Kula ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmet ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Ergün, Manisa’nın her noktasına en iyi hizmetleri ulaştırabilmenin çabası içinde olduklarını ifade etti.

Manisa'da kentsel dönüşümle 708 konut inşa edilecek!

Turgut Özal Mahallesi'nde gerçekleştirilecek toplu konut hamlesi ile ilgili toplantı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilk etapta buraya 708 konut inşa edileceğini belirtti.

Soma, Cengiz Ergün'den kalıcı yatırım bekliyor!

Manisa'da yapılan yatırımların ardından Soma'dan tam destek alan Cengiz Ergün'ün Cadde ve Sokaklarda sohbet eden vatandaşlar Hala Soma'ya geri dönüş olmuyor.

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa ediyoruz!

Cengiz Ergün "Şehrimiz üzülerek beyan etmeliyim ki iyi planlanmadı. Dar sokaklar, hava ve güneş almayan mahalleler, depreme dayanıksız konutlar inşa edildi. Yaşam alanları düşünülmedi, insanın sosyal bir varlık olduğu göz ardı edildi" dedi

Cengiz Ergün: Manisa'da imara sil baştan başladık!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde partililerin İmar ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Cengiz Ergün: Manisa imar konusunda zaman kaybetti!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen dönem hazırladıkları imar planının meclis toplantısında reddedilmesinden dolayı bu konuda zaman kaybettiğini söyledi.

Cengiz Ergün Manisa'daki 17 ilçeye ek gelir sağlayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhan Otel'in yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait arsanın satışından elde edilen gelirin 17 ilçeye eşit şekilde dağıtılması için Büyükşehir Belediye Meclisi'ne önerge vereceklerini bildirdi.

Cengiz Ergün Manisa projelerini anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılacak projeleri sıralayan Başkan Ergün, Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak düşündüklerini ve ortaya koyacakları hizmetlerle şehrin adına yakışır bir şekilde büyüyeceğini vurguladı.

Cengiz Ergün'den Gölmarmara’ya Üniversite ve MABEM Önerisi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ziyaretinde ilçeye üniversite ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) kazandırılması konularını gündeme getirdi.

Cengiz Ergün'den Manisa'ya iki müjde!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı 'nı yeniden imar edeceklerini belirterek, 200 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağını müjdeledi...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Emre Ergül kimdir?

Mim İnşaat'ın Avrupa CEO'su olarak inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten 22 yıllık gazetecilik deneyimine sahip Emre Ergül kimdir?

Cengiz Ergün: Bizde projelerin biri biter, diğeri başlar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa yatırımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cengiz Ergün: Karşı çıkanların hepsi imar istiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın imar planlarının çizimi için bakanlıktan olur yazısı beklendiğini söyleyerek, daha önce imar planlarına karşı çıkanların tamamının şimdi imar istediklerini açıkladı.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Cengiz Ergün'den Akhisarspor'a tesis müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı’nda Akhisar’a yapılacak projeler ve Akhisar Belediyespor da konuşuldu. Başkan Ergün, kulübe tesis kazandırılması, reklam geliri ve antrenman sahaları konularında gerekli desteği vermeye hazır olduklarının mesajını verdi.

Cengiz Ergün Kula projelerini masaya yatırdı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 32 ayda 32 dev hizmetin gerçekleştirildiği Kula’da mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi!

Manisa’da ulaşım noktasında kararlı adımlar atmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün elektrikli otobüsleri inceledi.

Cengiz Ergün kimdir Haberi

Cengiz Ergün kimdir

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarına ilişkin  önemli açıklamalar yaptı. 

Manisa Kulis Haber'de yer alan habere göre, imarda gelinen noktayı anlatan Ergün, bundan sonra izlenecek yolları açıkladı.

Başkan Ergün, şu ifadeleri kullandı: “İşin özü imara geliyor. Planlı bir yapılanma şart. 30 yıldır yapılamayan bir imar. Birçok kaygıyla imara dokunan olmamış. Manisa belediyesi dönemde imar planlarına 10 binin üstünde itiraz getirildi. Mecliste yaşananları herkes biliyor. 2.5 yılın emeği mecliste iptal edilerek gitti. Manisa 5 yıl kaybetti. Mahallelerde yaşayan insanlarımız kaybetti. Büyükşehir olunca da imar planı  çalışmalarını durdurmadık. Bütün kurumların görüşleri alındı. İki kurum kaldı. DSİ’den olur alındıktan sonra Tarım Bakanlığına gidilir. En az bir yıl DSİ ile görüştük. Hem yerelde hem bakanlık düzeyinde. DSİ ile ilgili işimizi bitirdik her düzeyde. DSİ...