26 / 04 / 2024

Cengiz Ergünün konuşması

Cengiz Ergünün konuşması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kente modern katı atık bertaraf tesisleri yapımı noktasında çalışmalarını sürdürürken arıtma tesislerinin tam kapasiteyle çalışması için kolları sıvadı. Cengiz Ergün, arıtma tesislerinin sonuna gelindiği belirtti.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın konuşmacıları belirlendi!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nın dördüncüsünün konuşmacıları belirlendi...

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

Cengiz Ergün: Bizde projelerin biri biter, diğeri başlar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa yatırımlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cengiz Ergün: Karşı çıkanların hepsi imar istiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın imar planlarının çizimi için bakanlıktan olur yazısı beklendiğini söyleyerek, daha önce imar planlarına karşı çıkanların tamamının şimdi imar istediklerini açıkladı.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Ergün Turan: 6 yılda 400 bin konut yapacağız!

Ekonomist Dergisi yazarlarından Levent Gökmen Demirciler Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile söyleşi gerçekleştirdi. Turan, Türkiye genelinde 72,5 milyon metrekarelik alanda dönüşüm çalışması yaptıklarını ifade etti.

Cengiz Ergünün konuşması Haberi

Cengiz Ergünün konuşması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kente modern katı atık bertaraf tesisleri yapımı noktasında çalışmalarını sürdürürken arıtma tesislerinin tam kapasiteyle çalışması için kolları sıvadı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 11 ilçede mevcut arıtma tesislerinin Gediz Eylem Planı kapsamında tam kapasite çalıştırılması için yaptıkları hazırlıklarda sona geldiklerini söyleyerek, "En kısa sürede ihale sürecini başlatarak, bu tesisleri çalışır vaziyete getireceğiz" dedi. İnsan sağlığı ve çevre için önemli olan bu tesislerin maliyetlerin getirdiği etkenlerden dolayı bugüne kadar ihmal edildiğini ifade eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesinde birkaç ay içinde bu tesislerin çalışır duruma getirileceğini vurguladı. 


Milliyet...