23 / 04 / 2024

Cengiz Serdaroğlu

Cengiz Serdaroğlu

CS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi, Cengiz Serdaroğlu tarafından 223 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2013 tarihinde Kağıthane, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Antaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Antaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Abdullah Serdaroğlu ve Numan Uzun ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Atilla İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Wu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Wu Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Güven Erman ve Sinan Serdaroğlu ortaklığında kuruldu.

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Yeni AKM'nin inşaatında sona geliniyor!

Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında ''Yeni AKM projesinin inşaat çalışmaları''nı kaleme aldı. İşte o yazı...

Gülşen'den 'Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki!

Gülşen, hakkında çıkan ‘Londra’ya yerleşti’ iddialarına sert tepki gösterdi. adL+Cengiz Abazoğlu'nun defilesine çıkan sanatçı, “Londra’da bir stüdyomuz var, biz yıllardır gider gelir ve orada zaman zaman çalışırız. Ancak İngiltere’de ev falan almadık'' dedi.

Cengiz Serdaroğlu Haberi

Cengiz Serdaroğlu

CS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi, Cengiz Serdaroğlu tarafından 223 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


CS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


CS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi adres: Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Taşçı Caddesi,...