25 / 04 / 2024

Cengiz Urkun kimdir

Cengiz Urkun kimdir

Üsküdar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Cengiz Urkun kimdir? Cengiz Urkun, Üsküdar Belediyesi'nde hangi görevlerde bulundu? Cengiz Urkun nereden mezun? Cengiz Urkun nereli? İşte Cengiz Urkun'un biyografisi, özgeçmişi...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görevine atandı. Peki, Kemalettin Cengiz Tekinsoy kimdir?

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Asiye Cengiz kimdir?

Mimar Asiye Cengiz kimdir? Mimar Asiye Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Asiye Cengiz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Asiye Cengiz...

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

Üsküdar Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı!

Üsküdar Belediyesi kentsel dönüşüm hazırlığında önemli bir hamle yaparak belediye bünyesinde Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nü kurdu. İmar ve Şehircilik Müdürü Cengiz Urkun'un atandığı Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün yanı sıra üç müdürlük daha kuruldu.

Cengiz Urkun kimdir?

Üsküdar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Cengiz Urkun kimdir? Cengiz Urkun, Üsküdar Belediyesi'nde hangi görevlerde bulundu? Cengiz Urkun nereden mezun? Cengiz Urkun nereli? İşte Cengiz Urkun'un biyografisi, özgeçmişi...

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ahmet Cengiz kimdir?

Mardin Valisi Ahmet Cengiz kimdir? Mardin Valisi Ahmet Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Cengiz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Cengiz..

Gözde Yıldırım Ansari kimdir?

Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari, Mart 2014'te atandığı yeni görevinden önce Cengiz Limak Kolin CLK Enerji'de Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görev yapıyordu. Peki Gözde Yıldırım Ansari kimdir? İşte biyografisi...

Cengiz Urkun kimdir Haberi

Cengiz Urkun kimdir

Cengiz Urkun kimdir?


Üsküdar Belediyesi'ndeki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevinden Kentsel Tasarım Müdürlüğü'ne atanan Cengiz Urkun, ​1993 yılında Trakya Üniversitesi  Mühendislik   Mimarlık  Fakültesi  Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu.


Cengiz Urkun, 1993 – 1998 yılları arasında bir mimari ofiste başlıca tip 250 yataklı rehabilitasyon  merkezi  mimari proje yarışması ve Antalya Konya altı plajı ve Kültür Merkezi  Mimari  projesinin yarışma ve uygulama kısımlarında görev aldı. 


1999 yılında Üsküdar  Belediyesi  Yapı Kontrol  Müdürlüğün’ de  Bölge Mühendisi ve Müdür  Yardımcılığı  görevlerinde bulunan Urkun, 2004 – 2007 yılları arasında Koruma  Uygulama  Denetim  Bürosunun  Şefliğini yürüttü. Cengiz Urkun, İl  Özel  İradesi  fonlarından  faydalanılarak  Üsküdar’daki  bir  çok taşınmaz  kültür  varlıklarının  Restorasyonunda  KUDEB Şefi olarak görev aldı. 2008 yılında İmar  ve  Şehircilik  Müdürlüğü   Ruhsat Büro  Şefliğini  KUDEB  Şefliği  ile...