17 / 04 / 2024

Cengiz Varol kim

Cengiz Varol kim

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Yusuf Cengiz: Balıkesir'e Osmanlı ve Selçuklu mimarisinde okullar kazandıracağız!

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Balıkesir'de yeni yapılan ve yapılacak okullarda klasik bina yerine hem görsel hem de kullanım açısından daha faydalı olacak Osmanlı ve Selçuklu dönemine ait bina modellerini uygulamaya başladıklarını açıkladı.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol kimdir? Cengiz Varol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Varol, ne zamandan beri Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Cengiz Varol kim Haberi

Cengiz Varol kim

Cengiz Varol kimdir?

Giresun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, 29.04.1961 yılında doğdu. 1986 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fak. Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


1990 yılında Trabzon Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü’nde Mimar olarak göreve başladı. 1993-2003 yılları arasında mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Trabzon İl Müdürlüğü’nde Proje ve Yapım Şube Müdürlüklerinde görev aldı. 


2007-2012 yılları arasında Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 


Trabzon Mimarlar Odası Genel Kurul Delegesidir. Evli ve iki çocuk...