25 / 04 / 2024

Cenk Bora Budak

Cenk Bora Budak

Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cenk Bora Budak, Şafak Yılmazer, İbrahim Serhat Özdemir, Hayati Razon tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Betorname Japonya'da da yıkım yarattı! Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Dönüşümün betona gömülmesi büyük israf!

Deniz jeoloğu ve jeofizikçi, İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, X sosyal medya hesabından Japonya'da deprem sonrası yaşanan yıkım ile ilgili bir paylaşım yaptı ve dönüşümün betona gömülmesinin büyük bir israf olduğuna dikkat çekti. İşte Yaltırak'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO Genel Müdürü oldu! 

Kuzugrup GYO'nun Genel Müdürü değişti. Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu. 

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

İsmail Cenk Çinem Kimdir? İsmail Cenk Çinem eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Cenk Çinem kimdir? İsmail Cenk Çinem'in eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem'in kim olduğu ve İsmail Cenk Çinem'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Cenk Meriç ne zaman genel müdür oldu? hangi şirkette CEO olarak çalışıyor?

Cenk Meriç kimdir? Hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor? İşte Cenk Meriç’in biyografisi...

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan son dakika Marmara depremi açıklaması: Tuzla'dan Silivri'ye olan sahil bandı için şok uyarı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, son dakika Marmara depremi açıklamasıyla gündem oldu. Peki Cenk Yaltırak, hangi uyarılarda bulundu? İşte ayrıntılar...

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Cenk Yaltırak'tan şok edecek açıklama: Türkiye'nin deprem haritası yanlış

Jeolog Prof. Dr. Cenk Yaltırak, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası ''Türkiye'nin deprem haritası yanlış'' diyerek şok edecek açıklamalarda bulundu.

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsmail Hakkı Ayhan tarafından kuruldu.

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bora tarafından kuruldu.

Cenk Bora Budak Haberi

Cenk Bora Budak

Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cenk Bora Budak, Şafak Yılmazer, İbrahim Serhat Özdemir, Hayati Razon tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Bağdat Caddesi,...