18 / 04 / 2024

Cenk Cengiz Sertel kim

Cenk Cengiz Sertel kim

Asansör faciası ile yeniden ülke gündemine oturan güvenlik sektöründe, yatırımcı profili açısından yerli firmalar aleyhine bir değişim yaşanıyor. Radiks İş Güvenliği Ekipmanları’nın Genel Müdür Yardımcısı Cenk Cengiz Sertel konuyu değerlendirdi.

Cengiz Sarıbay, İzmit'teki dayanıksız binalara karşı uyardı!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos depremi sonrası hasarlı evler konusuna dikkat çeken Sarıbay, "İzmit'te 3.500'e yakın mezar ev bulunuyor" açıklaması yaptı.

Cengiz Holding’in Üsküdar’daki binası imar planına aykırı mı?

Ünlü işadamı Mehmet Cengiz’in sahibi olduğu Cengiz Holding’in İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan genel merkezinin bulunduğu binanın imar planlarına aykırı olduğu ortaya çıktı. İmar planı değişikliğinin onayını İBB verdi.

Cengiz İnşaat’a bol arsalı ÖYK onayı!

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK), 30 Kasım’da yapılan ihaleyle satışa çıkan bazı varlıkların, Cengiz İnşaat’a ait Eti Bakır’a satışını ve devrini onayladı.

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cengiz Güneş: Elazığ Çatalçeşme'de acilen dönüşüm yapılmalı!

Elazığ’ın tarihi mahallelerinden Çatalçeşme Mahallesi Muhtarı Cengiz Güneş, “Olası bir depremde mahallede yaşayan insanların yüzde 70’i hayatını kaybedebilir” dedi. Güneş, mahallelerinde acilen kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi.

Cengiz Ergün'den imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü makamında ağırladı.Akyüz, Başkan Ergün’ün İmar konusundaki çalışmalarını da takdirle karşıladığını belirtti.

Cengiz Ergün 2016 projelerini anlattı!

Manisa ve ilçelerinde görev yapan medya temsilcileri ve basın emekçileriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçeye 2016 yılında yapılacak proje ve hizmetleri anlattı

Mehmet Bekir İşeri'den Cengiz Ergün'e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Mersin Akdeniz'deki Cengiz Topel Parkı yenilendi!

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kullanım ömrünü tamamlamış parkların revizyonu çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son olarak Nusratiye Mahallesinde bulunan Cengiz Topel Parkını baştanbaşa yenileyerek Mahalle halkının hizmetine sundu.

Cengiz Holding Mardin'de fabrika kuracak!

Cengiz Holding, inşaat, madencilik, enerji ve turizm sektörlerinin ardından gübre işine de giriyor. Şirket, Mardin'in Mazıdağı mevkiinde yer alan fosfat madenlerinin olduğu bölgede entegre bir gübre fabrikası kurmak için proje geliştiriyor.

Cengiz İnşaat, Azerbaycan Şemkirçay Barajı'nı teslim etti!

Azerbaycan’ın Şemkir Çayı nehri üzerine Cengiz İnşaat tarafından 948 milyon dolar harcamayla kurulan Şemkirçay Barajı zamanından önce tamamlanarak teslim edildi. 24 saat vardiya sistemi ile 6 yılda tamamlanan barajın öncelikli hedefi Azerbaycan’ın verimli

Malatya Cengiz Topel caddesindeki binalar yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Cengiz Topel’de vatandaşların mağduriyetlerini gideriyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Cengiz Topel caddesinde yıkılan Gündüz ve Tunay apartmanlarının yerine yenileri yapılıyor.

Cengiz Ergün'den Yunusemre'ye imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre'ye bağlı Emlakdere Mahallesini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, vatandaşlara imar, alt yapı ve yeni otobüs güzergâhı ile ilgili müjdeler verdi.

Cenk Cengiz Sertel kim Haberi

Cenk Cengiz Sertel kim

Sektör hızlı bir büyüme dönemi yaşarken, yabancının pastadan aldığı pay da sürekli genişliyor.  Türkiye ergonomisi güçlü kişisel koruyucu ekipmanları üretemediği için işçi güvenliği, büyük ölçüde yabancı firmalara emanet edilmiş durumda. Geçtiğimiz yıl, 500 milyon dolarlık bir büyüklüğe ulaşan, bu sene 750 milyon dolara çıkması beklenen sektörün bu gelişim potansiyeli karşısında, yerli yatırımcının ancak ergonomisi güçlü kaliteli üretimle sektördeki payını yükseltebileceği öngörülüyor. 


Türkiye’de geçtiğimiz yıl bin 235, 2014’ün ilk üç ayında 276 işçi, iş kazası nedeniyle hayatını kaybetti. Soma faciasının ardından alınan önlemler arasında yer alan çalışan ve ekipman eğitimlerinin ise, iş kazaları üzerinde olumlu bir etki yaratması yönünde bir beklenti olsa da, yeterli denetimin yapılmaması konusu bu beklentiyi sarsıyor. Yetersiz denetimin yanı sıra yetersiz eğitim, kişisel koruyucu ekipmanların eksikliği, çalışma...