28 / 03 / 2024

Cennet koyda yasak kalktı

Cennet koyda yasak kalktı

Muğla büyükşehir olmadan önce Marmaris İlçesi’nde köy olan Karacasöğüt’ün Okluk Koyu’nda, 21 yıl önce dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından Cumhurbaşkanlığı yazlık konutu olarak inşa ettirilen köşk, ’sıkı koruma’ statüsünden çıkarıldı.

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor! Yeni Proje!

2 ay içerisinde inşaat çalışmaların başlayacağı Cennet Koyu Evleri, Çağdaş İnşaat imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor.

Küçükçekmece Cennet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece Cennet Mahallesi kamuya terkli alana ilişkin itiraz planı bugün askıya çıktı..

Cennet Koru Evleri fiyatları 2017!

Cennet Koru projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Soğuksu bölgesinde inşa edildi. Cennet Koru Evleri fiyatları 699 bin TL'den başlıyor...

Keleşoğlu Cennet Koru 2017 ev fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Soğuksu'da hayata geçirilen Cennet Koru projesinde güncel fiyatlar 699 bin TL'den başlıyor...

Cennet Koru güncel fiyat listesi 2017!

Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Cennet Koru projesinde teslimler hemen gerçekleştirilecek. Cennet Koru güncel fiyat listesi 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Suudi Prens Cennet Koyu’na talip oldu!

Birçok ülkede yatırımı olan Prens Abdülaziz el Suud, Bodrum’a hayran kaldı. 1 hafta ilçenin koylarında mavi tura çıkacak olan Prens, Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki 15 milyon euro’luk arsaya da talip.

Cennet Koy Çökertme'ye imar izni çıkmadı!

2014 yılında Muğla Milas Çökerme Turizm Planı hazırlanmıştı ancak bu karara itiraz edildi. Cennet Koy Çökerme'ye imar izni çıkmadı.

Küplüce Cennet Camii’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Küplüce Cennet Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

İzmir Cennetçeşme'de rantsal dönüşümle mücadele ediliyor!

Kentsel dönüşüm kıskacındaki İzmir Cennetçeşme halkı, başkanlık sistemiyle rantsal dönüşüme karşı yasal yollarla mücadelenin önünün de kapatılacağını vurguladı.

Cennetçeşme ve Limontepe dönüşümünde kritik dönemeç!

Karabağlar Cennetçeşme ve Limontepe semtinde yaşanan kriz dinmek bilmiyor. Bakanlık dönüşüm faaliyetleri için nihai kararını verdi.

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

İzmir Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'ni incelemek üzere İzmir'e geliyor.

Cennet koyda yasak kalktı Haberi

Cennet koyda yasak kalktı

Muğla büyükşehir olmadan önce Marmaris İlçesi’nde köy olan Karacasöğüt’ün Okluk Koyu’nda, 21 yıl önce dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından Cumhurbaşkanlığı yazlık konutu olarak inşa ettirilen köşk, ’sıkı koruma’ statüsünden çıkarıldı. Genel Koruma statüsüne geçirilen bölgede jandarma karakolu kurulmasından sonra, fotoğraf çekmenin bile yasak olduğu ve teknelerin demirleyemediği koy tatilcilerin uğrak yeri haline geldi.


Gökova Körfezi’nin muhteşem manzaralı Okluk Koyu’nda ’Cumhurbaşkanlığı yazlık konutu’ olarak inşa edilen köşk, Turgut Özal’dan sonra hiçbir Cumhurbaşkanı tarafından kullanılmadı.


CENNET KOYDAN KARELER

Yılda bir kez bile misafir ağırlamayan konutu, 17 er ve 3 rütbeli askerin oluşturduğu Okluk Muhafız Takım Komutanlığı, 24 saat boyunca sıkı koruma altında tuttu. Koyda araçlı ve yaya jandarma ekipleri devriye gezdi. 


Bölgede duraklama yapan araçlar, koya denizden gelen tekneler uyarıldı. Fotoğraf ve video çekimleri askerler...