19 / 04 / 2024

CEO Club Altyapı Liderleri Zirvesi son durum

CEO Club Altyapı Liderleri Zirvesi son durum

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında "Altyapı Liderleri Zirvesi" gerçekleştirildi.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu!

Yeni kabinenin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu. Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Turan, son olarak Kuzey Marmara otoyolu inşaatını üstlenen konsorsiyumun CEO’luğunu yapıyordu.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Konut projeleri Borsa İstanbul'da satılsın!

CEO Club Finans Zirvesi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, konut projelerinin Körfez'den Balkanlar'a kadar menkul kıymet olarak satılmasını istediklerini belirtti. Karadağ, Türkiye'deki bankacılık sisteminin sağlam olduğunu belirtti.

Altyapı yatırımları hızlanacak!

130 ülkede faaliyet gösteren risk yönetimi şirketi Marsh’ın Türkiye CEO’su Hakan Kayganacı, 15 Temmuz’un ‘siyah kuğu’ tabir edilen ve ‘olması ihtimal dışı’ risk tanımına girdiğini belirterek “Bundan sonraki süreçte altyapı yatırımları hızlanacak” dedi.

Avi Alkaş: 15 milyon yeni konut geliyor!

CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısına katılan Avi Alkaş, “6.5 milyonu dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor” dedi. “Bu kadar yeni ev, yeni perde, yeni halı, yeni koltuk, beyaz eşya demek.” dedi.

Ticari gayrimenkulün kiralanmasında yeni düzenleme gerek!

Vodafone sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Perakende Gündemi 2016” toplantısına katılan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Mengü, "Ticari gayrimenkulün kiralanması konusunda yeni bir düzenlemeye ihtiyaç var." dedi.

Anadolu'nun tüm illeri yeni AVM'lere kavuşacak!

Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısı, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi.

Doğuş Grubu 5 yeni otel yatırımı yapacak!

CEO Club toplantısına katılan Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, ülke ekonomisi ve gelecek planları hakkında konuştular. Ferit Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Grubu, şimdi de gözünü otellere dikti.

CEO Club Bankacılar Zirvesi gerçekleşti!

Bankaların yöneticileri İstanbul'da düzenlenen CEO Club Bankacılar Zirvesi'nde gündemi ve bankacılık sektörünü değelendirdi. İşte bankaların en yetkili isimlerinin değerlendirmelerinde öne çıkan başlıklar:

CEO Club Altyapı Liderleri Zirvesi gerçekleşti!

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında "Altyapı Liderleri Zirvesi" gerçekleştirildi.

Lütfi Elvan: Öncelik sıralamamızda demiryolu yatırımları var!

Bakan Lütfi Elvan, Capital ve Ekonomist Dergileri öncülüğünde düzenlenen "CEO Club Buluşması"na katıldı. Programda konuşan Elvan, ulaşım altyapısı itibarıyla bugüne kadar birinci öncelikli alan olarak karayolu yatırımlarını gördüklerini ifade etti.

CEO Club Altyapı Liderleri Zirvesi son durum Haberi

CEO Club Altyapı Liderleri Zirvesi son durum

Hitachi Türkiye Müdürü Erman Akgün, Japonya'da 1964'ten beri kullanılan havaray teknolojisini İstanbul'a getirmek için ciddi görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Sanırım hepimizin yaşadığı trafik sorununa bir çözüm bulabilmek için havaraya ihtiyacımız var" dedi.


Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında "Altyapı Liderleri Zirvesi" gerçekleştirildi.


Zirvede konuşan Akgün, şirketin dünya ve Türkiye operasyonlarından bahsederek, "Sloganımız; Geleceğe ilham vermek. Bu yüzden Türkiye'nin geleceğinde yer almak, geleceğine ilham vermek istiyoruz" dedi. Şirket olarak Türkiye'de 2011'de bir irtibat bürosuyla yer aldıklarını aktaran Akgün, bugün ise 5 şirketlerinin bulunduğunu söyledi.


Akgün, bu şirketler hakkında bilgi vererek, Türkiye'de iş makineleri alanında ciddi varlıkları olduğunu ifade etti. Raylı sistemlerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Akgün, şöyle devam etti:


"Japonya'da havaray teknolojisi 1964'ten beri...