25 / 04 / 2024

cepa avm bauhaus

cepa avm bauhaus

Türkiye'de ilk yatırımını 1996'da İstanbul'da yapan Bauhaus, Ankara'daki ilk uzmanlık satış merkezini Cepa Alışveriş Merkezi Söğütözü'nde açıyor.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

CEPA AVM yılbaşında açık mı?

CEPA AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM yılbaşında açık mı? CEPA AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte CEPA AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

CEPA AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

CEPA AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte CEPA AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Balıkesir'in Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor!

Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor. Halıların kökeni üç bin yıl öncesine dayanıyor. Adını Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Yağcıbedir yörüklerinden alan Yağcıbedir halıları CEPA AVM'de açılan sergide tanıtılıyor.

CEPA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

CEPA AVM bayramda açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM bayramda açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

Baydöner Ankara'da yeni şube açtı!

Türkiye'nin en Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner, Ankara Cepa AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 92 Restorana Ulaştı.

Baydöner Ankara'da bir şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner İskender, 30 Mayıs tarihinden itibaren, Ankara Cepa AVM’de açtığı yeni restoranında misafirlerini ağırlayacak.

Tekin Acar Cosmetics Ankara Cepa Avm’de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda yeni konseptli ilk mağazası ParfumShop’ı Ankara Cepa Avm’de açtı. Tekin Acar Cosmetics yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuyor.

Bahçemi seviyorum eğitimlerinde sona gelindi!

Bahçemi Seviyorum, Bahçe Bakım Eğitimleri 9 Ekim saat 13.00’da Marmara Forum AVM Bauhaus Bakırköy Şubesi’nde yapılacak son eğitim ve ardından düzenlenecek sertifika töreniyle son bulacak...

Erasta AVM, Antalya’daki ilk yarı açık AVM mimarisine sahip!

Antalya’da ilk kez yarı açık olarak mimari düzenlemesi yapılan Erasta AVM, HM – Bauhaus – ElectroWorld gibi markaları içinde barındırıyor

cepa avm bauhaus Haberi

cepa avm bauhaus

Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü bulabildikleri, Bauhaus'un İstanbul dışındaki ilk uzmanlık satış merkezi 25 Ağustos'ta Ankaralılarla buluşacak. Cepa Alışveriş Merkezi'nde açılacak Bauhaus, Ankara'nın en işlek arterlerinden biri olan ve Eskişehir Yolu üzerinde yer alacak. Bauhaus Ankara 15.000 metrekare satış alanı ile 26 ayrı uzmanlık bölümünde hizmet verecek.

Geniş kapsamlı hizmet çeşitleri, kaliteli servisi, fiyat avantajları ile Bauhaus, 12 ülkede 190'ı aşkın satış merkezine sahip. Bauhaus'un; Elektro, Hırdavat, Ev Tekstili, Bahçe Dünyası, Banyo-Vitrifiye, Seramik, Boya, Halı, Ahşap, Ahşap Kesim, Resim, Çerçeve , Ev Gereçleri, Oto, El Aletleri, Makine gibi uzmanlık bölümlerinde 80 bini aşkın yüksek kaliteli yerli-ithal ürün çeşiti en uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ankaradaki açılış ile birlikte Bauhaus Türkiye, istihdama...