11 / 05 / 2024

Cepa

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme avantajı!

Ankara'da hayata geçirilen Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme planı sunuluyor. Projede, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

Cepa Evleri 2018'de teslim!

Cepa Gayrimenkul imzasını taşıyan Cepa Evleri'nin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 188 konuttan meydana gelen proje Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. 

Cepa Evleri İncek'te 640 bin TL'ye 2+1! 

Cepa Evleri İncek projesi, 188 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel 48 ay vade fırsatı sunuluyor..

CEPA AVM yılbaşında açık mı?

CEPA AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM yılbaşında açık mı? CEPA AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte CEPA AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

CEPA AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

CEPA AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte CEPA AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Balıkesir'in Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor!

Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor. Halıların kökeni üç bin yıl öncesine dayanıyor. Adını Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Yağcıbedir yörüklerinden alan Yağcıbedir halıları CEPA AVM'de açılan sergide tanıtılıyor.

CEPA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

CEPA AVM bayramda açık mı?

CEPA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, CEPA AVM bayramda açık mı? CEPA AVM bayramda kaçta açılacak?

Baydöner Ankara'da yeni şube açtı!

Türkiye'nin en Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner, Ankara Cepa AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 92 Restorana Ulaştı.

Baydöner Ankara'da bir şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner İskender, 30 Mayıs tarihinden itibaren, Ankara Cepa AVM’de açtığı yeni restoranında misafirlerini ağırlayacak.

Cepa Haberi

Cepa

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...