28 / 03 / 2024

Çerkezköy Yurt Petrol fevzipaşa mahallesi

Çerkezköy Yurt Petrol fevzipaşa mahallesi

Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH açık oto parkının yanında Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’im ortak olduğu akaryakıt sektöründe hizmet verecek olan Yurt Petrol, hizmete açıldı...

Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı.

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy değerleme raporunu yayınladı.

Çerkezköy Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy'deki 325 ada ve 6 parselini sattı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli,Çerkezköy İlçesi GMKP Mah.325 Ada 6 Parselin Satışını yapılan görüşmeler sonucu gerçekleştirerek Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Martı GYO Çerkezköy'deki gayrimenkulünü 8 milyon TL'ye sattı!

Martı GYO Çerkezköy Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi 325 Ada, 4 no.lu Parseldeki 4.397 metrekare taşınmazı 4. milyon 56 bin TL bedel ile, 325 Ada, 5 no.lu Parseldeki 4.397 metrekare taşınmazı 4 milyon 56 bin TL bedel ile sattı.

Martı GYO Çerkezköy'deki gayrimenkullerini 4 milyon TL'ye sattı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerini 4 milyon 56 bin 250 TL bedelle sattı.

Çerkezköy Kızılpınar'a okul inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ocak ayındaki ilçe programlarında mesaiye Çerkezköy ilçesinde başladı. Albayrak, Kızılpınar mahallesine yapacakları okulun temelinin 5 Şubat 2016 tarihinde atılacağını söyledi.

Çerkezköy Tepe Camii'nin çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Çerkezköy Tepe Camii’nin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caminin bahçesini kilit parke taşlarla kaplayan ekipler, yakın zamanda çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Çerkezköy'de 2015 yılında 469 yapı ruhsatı verildi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 2015 yılında toplam 697 bin 214,62 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı düzenlendiğini belirten Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü yetkilileri, 2015 yılında toplam 469 yeni yapı ve kat ilavesi düzenlendi.

Akiş GYO Çerkezköy Tesis'in değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığıÇerkezköy Tesis'ine ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun yayınladığı değerleme raporu..

2015 yılında Çerkezköy'de ne kadar iskan verildi?

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2015 yılının ilk 11 ayında aylık ortalama 54 bin 808 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı ve toplam 366 yeni yapı ve kat ilavesi kat ruhsatı verildi.

Akiş GYO Çerkezköy'deki fabrikasını sattı!

Akiş GYO Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kain ve T.C. Çerkezköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No: 29K2D, Ada No: 956 ve Parsel No: 10'da kayıtlı fabrika ve müştemilatı sattı.

Çerkezköy Spor Kompleksi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Spor Kompleksinin açılışına katıldı, Başkan Albayrak spor kompleksinin Çerkezköy gençleri için büyük bir fayda sağlayacağını belirtti

Çerkezköy Yurt Petrol fevzipaşa mahallesi Haberi

Çerkezköy Yurt Petrol fevzipaşa mahallesi


Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesin hizmet verecek Yurt Petrol düzenlenen törenle açıldı.


Çerkezköy ilçesinin bir sanayi bölgesi olması ve devamlı nüfus artışı ile büyümesi ve gelişmesiyle her gün her alanda yeni iş yerleri de hizmete açılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH açık oto parkının yanında Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim’im ortak olduğu akaryakıt sektöründe hizmet verecek olan Yurt Petrol, hizmete açıldı.


Türkiye Petrolleri Bölge Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu açılışta yaptığı konuşmada Türkiye Petroleri olarak güvenli ve kaliteli petrol verdiklerini ve kamu sermayesi ile de hizmet eden tek kuruluş olduklarını belirtti. Leblebicioğlu, "Çerkezköy’de Türk Petrolleri olarak Çerkezköy ve bölge halkına yeni bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk petrolleri olarak sektörün acımasız rekabet ortamında iş stresinizin eksik olmadığını en...