29 / 03 / 2024

Cersaie 2015 fuarı

Cersaie 2015 fuarı

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Fransa MAPIC 2015 fuarı açıldı!

MAPIC, Fransa – Cannes’da kapılarını açtı. 18-20 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MAPIC 2015’e uluslararası arenadan büyük bir ilgi söz konusu.Fuarda Türk firmaları da yoğun bir ilgi görüyor.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın sona erecek!

Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor. 3'üncüsü yapılan fuar, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firma ve yatırımcıyı bir araya getiriyor.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Cersaie 2015 fuarı Haberi

Cersaie 2015 fuarı

Dünyanın 40 ülkesine yerli markası Hydrocabin ile jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.  Dış pazardaki rakipleri ve sektörün büyük oyuncuları SRC Yapı'ya iş birliği teklifleri getirdi. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Son bir kaç yıldır Avrupa pazarına girmek için yaptığımız tüm alt yapı çalışmalarımızın sonuçlarını görmeye başlıyoruz. Firmamız gibi kendi pazarında güçlü olan firmalardan iş birliği teklifleri aldık. Bazılarını fuar sonrası ülkemizde misafir ederek, çalışma koşullarımızın detaylarını konuşmak üzere bir araya geleceğiz” dedi. SRC Yapı, bu fuar sonrası müşteri portföyüne Japonya'dan Brezilya'ya Malta, İspanya, Senegal, Karayip Adaları, Katar, Avusturya gibi yeni ülkelerden yeni firmalar eklemeyi planlıyor.


JAPONYA'YA DUŞAKABİN

SRC Yapı'nın...