27 / 04 / 2024

CERSAIE

CERSAIE

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Kale, Cersaie’de fark yarattı!

Kaleseramik, seramik sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktası olan Cersaie’de, ilk kez görücüye çıkardığı yeni ürünleri ile fark yarattı.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

CERSAIE Haberi

CERSAIE

Seramiğin dünya başkenti Bologna’da düzenlenen uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. Benzersiz tasarımlara imza atan Seramiksan, fuarda banyo, mutfak ve bunun yanı sıra tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yeni ürün çeşitlerini ve vitrifiye ürünlerini Hol 18-Stand D2‘de sergileyecek.


26-30 Eylül tarihlerinde Bologna Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan CERSAIE’de, kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi etkileyici tasarımlarla birleştiren Seramiksan, dünyadaki en son trendlerle oluşturduğu tasarımlarını sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluşturacak.


“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, leke tutmayan, bakteri barındırmayan, nano teknoloji ile üretilen ürünleri 60x120 ve 120x120 ebatlarında parlak, mat, full lappato olarak tüketicilerle buluşturacak.


Vitrifiye serilerinde yeni ürünler kanalsız Rimles klozetler ve farklı modellerdeki lavabolar, 2,5 - 4 lt....