28 / 03 / 2024

Çeşme Jardin Eden

Çeşme Jardin Eden

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Çeşme Jardin Eden'e En İyi Müstakil Konut Ödülü!

Pana Yapı tarafından İzmir Çeşme’de bölgenin en büyük A+ villa projesi olarak hayata geçirilen “Jardin Eden”, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2016’da ‘En İyi Müstakil Konut’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Çeşme Jardin Eden projesi Haziran 2017'de teslim!

Projede gerçekleştirilen ilk etabın 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Jardin Eden projesinde ilk etap 44 villa ve 3 konaktan oluşuyor.

Çeşme Jardin Eden'de fiyatlar 1.3 milyon TL'den başlıyor!

Pana Yapı'nın, Çeşme'nin en büyük projesi olarak hayata geçirdiği ve 118 villa ile 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşan 'Çeşme Jardin Eden'in lansmanı, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi.

Azeriler'den Pana Yapı'ya tam not!

Azerbaycan'da ilk kez düzenlenen 'RecExpo Fuarı'na katılan Pana Yapı, yatırımcılara Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream, Broadway ve Çeşme Jardin Eden projelerini tanıttı. İşte ayrıntılar...

Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası!

Pana Yapı'nın İzmir Çeşme'de 124 dönüm arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası başlatıldı. Şubatta lansmanı yapılacak projede ön talep toplanıyor.

Pana Yapı Çeşme Jardin Eden'de ön talep toplanıyor!

Pana Yapı’nın, hayata geçirmeyi planladığı Çeşme’nin en büyük projesi ‘Çeşme Jardin Eden’, yeni yılı yüzde 25 indirim kampanyasıyla karşılıyor. ‘Çeşme Jardin Eden’ 120 villa, 40 daire ve 1 apart otelden oluşuyor.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme'de ön talep dönemi başlıyor!

8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Dap Yapı için bir ilke de ev sahipliği yapacak. Proje çalışmaları devam eden Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme için ilk kez fuarda ön talep alınacak...

İzmir Çeşme'ye otobüs terminali geliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme için başlattığı belediye hizmet binası ve  otobüs terminalinin proje çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

Çeşme Jardin Eden’de 2. Etap satışlar başlıyor!

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Jardin Eden'le ayrıcalıklı bir yaşam!

Pana Yapı Çeşme’nin en güzel koyu Şifne’de yaptığı villa projesi “Jardin Eden” ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi!

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Jardin Eden Çeşme projesinde fiyatlar 1 milyon 820 bin TL'den başlıyor...

Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel!

3 blok şeklinde yükselen Çeşme Jardin Eden projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel...

Çeşme Jardin Eden Haberi

Çeşme Jardin Eden


Pana Yapı’nın ‘En iyi müstakil konut’ ödüllü projesi Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Jardin Eden, birbirinden farklı görünümde 118 villası ile yüksek standartlı yaşamı ve Ege mimarisini Güney Fransa’dan esinleyerek harmanlayan benzersiz bir proje


Pana Yapı, 'cennet bahçesi' ismini verdiği Çeşme ile bütünleşen 'Jardin Eden’ projesi ile kusursuz bir yaşam için kusursuz bir yaşam alanı inşa etmeye devam ediyor. Proje; Güney Fransa ile Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlanan birbirinden farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.


ABD’nin saygın gazetelerinden New York Times’ın 2016’da dünyada gidilmesi gereken 52 lokasyon listesine Türkiye’den giren Çeşme’de, ilk etabı yoğun ilgiyle tamamlanan ‘Jardin Eden’ projesi, 44 villanın teslimi için süratle çalışıyor. Merakla beklenen 2. etabındaki 43 villanın ise satışlarını başlatıyor. 

Çeşme’nin en büyük A+...