24 / 04 / 2024

çeşme projeleri

çeşme projeleri

Bütünşehir Yasası ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisine giren turizm cenneti konumundaki Çeşme'de kritik bir düzenleme ye gidildi.

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı Çeşme'de!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nce (TURAB) düzenlenen fuarlarla 500 Arap işadamı, 100 İzmirli firma yetkilisiyle Çeşme'de buluşarak yatırım imkanlarını konuşacak. Fuarın açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yapacak.

Muhittin Dalgıç: Çeşme 2016'da yeni bir vitrine sahip olacak!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, göreve gelişinin 1. yılında Gazetem Çeşmeye açıklamalarda bulundu. Dalgıç, her zaman temeli sağlam projelerle adım attıklarını söyledi.

Çeşme Dalyan'a yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı' nın belediyeleri devre dışı bırakarak yaptığı imar planı değişikliklerinden sonra Özelleştirme idaresi Başkanlığı da İzmir Çeşme'de bir arazinin imar planını değiştirdi.

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'in turizm potansiyeli geliştirilmeli!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "İzmir bir cennet. Bu, çok iyi bir şekilde planlanarak kullanılırsa İzmir turist cenneti olur. Bunu çok akıllıca düşnerek yapmak gerekir. İzmir'de bu potansiyel var ancak değerlendirilmiyor" dedi.

Çeşmeli turizmciler 2015'ten umutlu!

ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, bu yıl sekizincisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı' nın açılış töreni sonrasında da İzmir Çeşme standında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Veysi Öncel: Çeşme’yi tüm dünyaya tanıtacağız!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel yaptığı açıklamada 2015 turizm sezonu hazırlıklarının başladığını belirterek, yapılacak çalışmalarla ilçenin dünyanın dört bir yanında tanıtılacağını söyledi.

Çeşme'de TOKİ'ye onay çıktı!

Çeşme'de TOKİ'ye onay çıktı. ÇEŞME’de tartışması ve hukuki süreci devam eden TOKİ projesi konusunda İzmir Valiliği’nin "Çevre Etki Değerlendirme Raporu’na gerek yoktur" kararı verdiği açıklandı.

İZSU Çeşme'nin içme suyu şebekelerini yeniliyor!

İzmir'de yaz sezonunda sık yaşanan su kesintileriyle gündeme gelen Çeşme'de 30 yıllık içme suyu şebekesi yenilenecek. İZSU, Çeşme merkezi ile birlikte Ildırı, Germiyan, Ovacık ve Karaköy mahallelerinin de şebekelerini değiştirecek.

Çeşme’ye 450 kilometrelik yeni şebeke!

Çeşme için “Acil Eylem Planı” hazırlayarak devreye sokan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında ilçeye 24 saat kesintisiz su verdi. İZSU, Çeşme merkezi ile birlikte Ildırı, Germiyan, Ovacık ve Karaköy mahallelerinin de şebekelerini değiştirecek.

Ertuğrul Günay: Çeşme Kuşadası'na benzemesin!

Kültür ve Turizm eski Bakanı, bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Çeşme’de tartışma konusu olan TOKİ evlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Günay, “Toplu konut gündeme seçimden önce gelmişti" dedi

Çeşme'de rüzgar sporları 15 milyon dolar getiri sağlıyor!

Turistik tesislerin doluluk sorunu yaşamadığı beldede rüzgar sporlarının yıllık 15 milyon doların üzerinde getiri sağladığı tahmin ediliyor.Alaçatı, yılın 300 günü esen rüzgarı ve rüzgar sporları için uygun coğrafi oluşumuyla turizmdeki iddiasını artırıyo

Faik Tütüncüoğlu: Çeşme'yi dünya konuşuyor!

Faik Tütüncüoğlu: "Dünyada yaşanabilecek, gezilebilecek 31 yer seçti. Çeşme'yi 8. sıradan, İstanbul'u ise 19. sıradan işaret etti. Biz daima prensiplere bağlıyız, insanların yaşaması için her türlü imkanı sağlıyoruz."

Faik Tütüncüoğlu: Çeşme'deki plansızlık milyonları kaçırıyor!

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ayrıca Bakanlık yetkililerin Çeşme planlarıyla ilgili çalışmayı yapmadığı için bir çok yabancı ülke yatırımcısının milyon dolarlık yatırımlardan vazgeçtiğinin de altını çizdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çeşme'deki projelere ilişkin açıklama!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Deniz Sipahi, bugünkü köşesinde Çeşme'deki projeleri kaleme aldı. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Çeşme Villagio ve Estilo 16 Aralık'ta satışta!

Çeşme'de hayata geçirilen Villagio ve Estilo projeleri 16 Aralık'ta satışa çıkıyor. Projelerin teslimlerinin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Folkart Çeşme proje fiyatları!

Folkart Çeşme proje fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu, Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Folkart Çeşme ev fiyatları!

Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu satışa sunuldu. Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme projeleri 2017'nin yazı başlamadan teslim edilecek...

Folkart Yapı'dan Çeşme'ye 250 milyonluk 2 proje!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, Çeşme'de satışına başladığı 'Folkaıt Blu' ve "Folkart Hills' projeleri ilk kez tanıttı.

Ordu Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme restore edilecek!

Kültürel miraslarını gelecek nesillere aktarmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde bulunan tarihi Dayınlı Köprüsü ve Kurtlu Çeşme’nin restorasyonu için çalışma başlattı.

Homes, Çeşme Paşalimanı'nda yeni projeye başladı!

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Artaş Ataköy Çobançeşme'de projeye başlıyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren gündemdeki yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, Ataköy Çobançeşme’de yine Kale Endüstri Holding’in arazisindeki projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Kazlıçeşme miting alanına AVM ve otel yapılacak!

Yenikapı’da devreye giren miting alanından sonra Kazlıçeşme’de yer alan 141 bin metrekarelik arsa için yeni planlar yapıldı. Rantın yüksek olduğu Zeytinburnu sahildeki arsada turizm ve ticaret projeleri yapılması planlanıyor.

Avşa, Silivri, Çeşme ve Tekirdağ yat limanı projeleri için ihale yapılacak!

Resmi gazetede yayınlanan ilana göre Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Avşa, Silivri, Çeşme ve Tekirdağ Liman projelerini yap işlet devret modeli ile ihale edilecek..

Çeşme için bir fikrim var yarışmasına fikir projeleri yağdı!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin geçen yıl açtığı "Çeşme için bir fikrim var" yarışmasına fikir projeleri yağdı

çeşme projeleri Haberi

çeşme projeleri

Anıtlar Kurulu'ndan nihai onayı alan Çeşme Kalesi ve merkezdeki SİT alanlarını kapsayan koruma amaçlı imar planları askıya çıktı. Çeşme Kalesi, kilise, kervansaray gibi çok sayıda tarihi ve kültürel değerin olduğu alanda bundan sonra geleneksel dokunun yapısını bozacak kaçak yapılaşmaya geçit verilmeyecek.


Sahip olduğu turizm potansiyeli ile Yarımada'nın en önemli merkezi konumunda bulunan Çeşme'yi yakından ilgilendiren koruma planlarıyla ilgili hazırlıklar tamamlandı. Binlerce yıllık geçmişe sahip ilçede mevcut tarihi dokunun korunması amacıyla özel önlemlere giden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel, doğal ve tarihi SİT alanlarının da dahil olduğu 26,8 hektarlık alanı kapsayan özel plan hazırladı.


TARİHİ KALE VE ÇEVRESİNE ÖZEL PLAN

Çeşme'de kaçak yapılaşma çilesinin önüne geçecek imar planlarıyla ilgili süreç nihayet tamamlandı. Özellikle ilçenin ekonomik hayatına büyük bir canlılık getiren yat limanının hizmete girmesi...