26 / 04 / 2024

Cesur ve Güzel nerede çekiliyor

Cesur ve Güzel nerede çekiliyor

Sosyetede yeni trend "evini diziye kiralamak" . Bir çok önemli isim evlerini dizilere kiralıyor ve ciddi gelir elde ediyor. Peki hangi dizi nerede çekiliyor? İşte merak ettiğiniz o evler..

Hangi dizi nerede çekiliyor?

Milyon dolarlık yalıları, köşkleri dizilere kiraya vermek sosyetenin yeni kazanç kapısı. Fiyatlar evine göre aylık 40 bin dolardan başlıyor.

İşte Cesur ve Güzel dizisinin çekildiği ev!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Cesur ve Güzel' geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen 30 şirket!

Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklenirken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen şirketleri açıkladı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Çiftçilere güzel haber: Bakan duyurdu, Mazot ve gübre desteği hesaplara yattı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin 11,2 milyar TL'lik mazot ve gübre desteğinin kartlarına tanımlandığını ilan etti. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Bakanlıktan ev hanımlarına güzel haber! Ödemeler hemen hesaplara yatıyor! İşte detaylar!

Ev hanımlarına devlet destekli ödemeler yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına güzel haberi verdi. İşte detaylar!

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Çiftçiler bu yıl tarladan çok umutlu! Yetkili isim, makarnayla ilgili çok güzel haberi verdi

Türkiye'de son dönemde fiyatı artan ürünler arasında yer alan hububat ve buğday ürünleriyle ilgili güzel haber geldi. İhracatçıları Birliği Başkanı Nihat Uysallı, çiftinin yüksek rekolte beklediğini ve makarna fiyatlarında artış olmayacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Cesur ve Güzel nerede çekiliyor Haberi

Cesur ve Güzel nerede çekiliyor

Neslihan - Ahmet Kozanoğlu'nun Polonezköy'de çiftliği var. Burada büyükbaş hayvancılık ve organik tarım yapan Neslihan Kozanoğlu yeni bir gelir kapısı bulmuş. 


Evini dizilere kiraya veren Neslihan Kozanoğlu bugüne kadar Aşk-ı Memnu ve Kurtlar Vadisi'ne kapısını açtığını söyledi. Kozanoğlu 'Sosyete artık böyle para kazanıyor' dedi. 



Diziler sosyeteyi ihya etti

Milyon dolarlık yalıları, köşkleri dizilere kiraya vermek sosyetenin yeni kazanç kapısı. Fiyatlar evine göre aylık 40 bin dolardan başlıyor.



Murat-Arzu Atabarut, sahibi oldukları İstanbul Beykoz'daki 'Mahmut Şevket Paşa Köşkü'nü Kördüğüm dizisine kiralamış, 2 yıllığına 5 milyon euro almışlardı. 



Çift köşklerini bu yıl yine yüksek bir fiyata ATV'deki 'Ölene Kadar'a verdi. 


Murat Atabarut, Gümüşsuyu'ndaki lüks evleriyle ilgilenen bir dizi yapımcısına da 'evet' demek üzere.



Ölene Kadar'ın kadrosunda Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu ve Gülcan...