28 / 03 / 2024

Çetin Pehlivan kimdir

Çetin Pehlivan kimdir

Son dönemde hacizlerle gündeme gelen Mardan Palace oteli için uluslararası markalardan satın alma, ortaklık ve kiralama teklifleri geldiği belirtildi. Otelin Genel Müdür Çetin Pehlivan; "Şu an şirketimiz görüşme halinde, teklifler değerlendiriliyor" dedi.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Mardan Palace'a yabancı yerli talipler var!

Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, satın alma, ortaklık ve kiralama tekliflerini otel açıldığından bu yana aldıklarını belirterek, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var" dedi.

Mardan Palace, teklifler için masada!

Borç ve haciz haberleriyle gündeme gelen Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, "dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var. Görüşüyoruz, bu teklifler değerlendiriliyor" dedi.

Mardan Palace'a yerli ve yabancı firmalardan teklif!

Son dönemde hacizlerle gündeme gelen Mardan Palace oteli için uluslararası markalardan satın alma, ortaklık ve kiralama teklifleri geldiği belirtildi. Otelin Genel Müdür Çetin Pehlivan; "Şu an şirketimiz görüşme halinde, teklifler değerlendiriliyor" dedi.

Esra Şener Çetin kimdir?

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Özcan Çetin kimdir?

Mimar Özcan Çetin kimdir? Mimar Özcan Çetin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Özcan Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özcan Çetin...

Mardan Palace Hotel neden icralık oldu?

Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Hotel ile 6 ultralüks villanın, banka borcu nedeniyle Antalya 4'üncü İcra Dairesi'nce satışa çıkarılmasıyla ilgili Çetin Pehlivan yazılı açıklama yaptı.

Soner Çetin kimdir?

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kimdir? Soner Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Soner Çetin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Soner Çetin...

Çetin Pehlivan kimdir Haberi

Çetin Pehlivan kimdir

Mardan Palace Genel Müdürü Çetin Pehlivan, satın alma, ortaklık ve kiralama tekliflerini otel açıldığından bu yana aldıklarını belirterek, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan da teklifler var. Şu an şirketimiz görüşme halinde, teklifler değerlendiriliyor" dedi.



Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından dünyanın en lüks otellerinden biri olarak Antalya'nın Kundu bölgesinde yaklaşık 1,4 milyar dolara yaptırılan, 2009 yılındaki açılışı sonrasında da zaman zaman borç ve haciz konularıyla gündeme gelen Mardan Palace'nin Genel Müdürü Çetin Pehlivan, açıklamalarda bulundu.


Pehlivan, Türkiye'nin tanıtımında önemli rol oynayan otelin, şirket sahibi Telman İsmailov'un İstanbul mimarisine olan hayranlığı ve Türkiye aşkını ölümsüzleştirmek adına, çoğu öz sermayesi ile inşa ettirildiğini ve İsmailov'un babasının adı ile taçlandırdığı büyük bir değere sahip proje olduğu söyledi.



İsmailov'un proje...