25 / 04 / 2024

cevahir Holding miras kavgası

cevahir Holding miras kavgası

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Osman Birgili: Değerlerimiz kurucularımızdan miras!

Tekfen Holding CEO’su Osman Birgili, “DNA’mızda olan ilkelerimiz her biri ülkemiz için birer değer olan kurucularımızdan bizlere kalan bir miras. Böylesine değerli bir kurumun parçası olmak, her geçen gün daha fazla insana ulaşarak, hayatlarına değer katma isteğimizi artırıyor." diyor...

Yıldırım Holding'te miras kavgası!

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

Biz Cevahir Haliç AVM açıldı!

Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çocuklarımıza nasıl bir miras, nasıl bir şehir mimarisi bırakacağımızın muhasebesini şimdiden yapmalıyız. " dedi.

En çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

İş güvenliği konusunda Makedonya’da sayılı kişiler arasında yer alan Cevahir Holding’in “Sky City” Projesi İş Güvenliği Sorumlusu Nevzat Umer, ''En çok kaza inşaat sektöründe yaşanıyor. 2015 yılı içerisinde 24 kişi iş kazası yüzünden ölürken, bunların 11’i inşaat sektöründe meydana geldi.''dedi.

Cevahir Holding'de başlayan miras kavgasında sular durulmuyor!

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

İbrahim Cevahir'in mirası paylaştırıldı!

Cevahir Holding’in kurucusu müteahhit ve işadamı İbrahim Cevahir’in 21 Eylül 2015’te vefat etmesi sonrasında, çocukları arasında miras kavgası çıkmıştı.Vasiyetnamede Cevahir’in son arzusu olarak, varislerinin miras kavgasına girmemelerini istediği görüldü

İbrahim Cevahir'in mirası paylaşılamadı!

Cevahir Holding'in kurucusu İbrahim Cevahir'in kızı Greenall, mirastan pay istemesi üzerine ağabeyinin kendisini darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunarak koruma talep etti.

Türk inşaat sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir vefat etti!

Türk inşaat ve taahhüt sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir, hayatını kaybetti. Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in (77) İstanbul Şişli'deki otelinde geçirdiği kalp krizini atlatamadığı belirtildi.

İbrahim Cevahir hayatını kaybetti!

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 77 yaşında hayatını kaybeden Cevahir, yarın Yeniköy Cevahirler Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

2000 yılında Merter Cevahir Koru Sitesi'nde 2.310 mark taksitle daire!

Cevahir Holding'in konut projesi olan Merter Cevahir Koru Sitesi'nde bulunan daireler, 2000 yılında 60 ay vadeyle aylık 2 bin 310 mark (690 milyon 690 bin lira) taksitle satılıyormuş.

1999 yılında Merter Cevahir Koru Sitesi satışa sunulmuş!

1999 yılında Merter'de Cevahir Holding tarafından inşa edilen Merter Cevahir Koru Sitesi satışa sunulmuş. Sitede, 62 metrekare büyüklüğündeki bir daire 18 bin 100 mark (3 milyon 565 bin lira) peşinatla satılacakmış.

cevahir Holding miras kavgası Haberi

cevahir Holding miras kavgası

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Annesi Elmas Cevahir’in 200 milyon dolarlık bir servetin sahibi olduğunu öne sürerek fiili ehliyetinin tam olup olmadığının tespitini isteyen kızı Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.


Cevahir Kardeşler, 20 yıl önce “paranoid bozukluk” teşhisi konan Greenall’ın aileyi yıprattığını iddia ettiler. Yurtdışı yasağı konan Aysun Cevahir Greenall ise, “Beni akıl sağlığı yerinde değil diyerek vesayet altına almak istiyorlar. Şu an 2 bebeğimle sokaklarda sürünüyorum. Ya hisselerimi verin bu şirketlerden çıkarın ya da bu şirketleri kapatın. Bitsin bu rezillik artık” dedi.



PARANOİD BOZUKLUK TEŞHİSİ KONULDU

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne üç hafta önce Aysun Cevahir Greenall’a vasi atanması için açılan...