27 / 04 / 2024

Cevahir İnşaat

Cevahir İnşaat

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 77 yaşında hayatını kaybeden Cevahir, yarın Yeniköy Cevahirler Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

2000 yılında Merter Cevahir Koru Sitesi'nde 2.310 mark taksitle daire!

Cevahir Holding'in konut projesi olan Merter Cevahir Koru Sitesi'nde bulunan daireler, 2000 yılında 60 ay vadeyle aylık 2 bin 310 mark (690 milyon 690 bin lira) taksitle satılıyormuş.

1999 yılında Merter Cevahir Koru Sitesi satışa sunulmuş!

1999 yılında Merter'de Cevahir Holding tarafından inşa edilen Merter Cevahir Koru Sitesi satışa sunulmuş. Sitede, 62 metrekare büyüklüğündeki bir daire 18 bin 100 mark (3 milyon 565 bin lira) peşinatla satılacakmış.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Cevahir ve İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cevahir Asia Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Asia Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dursun Cevahir, İslan Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cevahir Kazova Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Kazova Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Volka Kazova ve Esra Cevahir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Sarıyer'de kuruldu.

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aad Qasım Atı Atı tarafından 40 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu basın toplantısı 23 Mayıs'ta!

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu’nun lansman kokteyli düzenliyor. 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü, saat: 15.00’de düzenlenecek toplantı Biz Cevahir Otel’de gerçekleşecek.

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Namık Yazıcı, Bayram Cevahirefendioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Cevahir Grubu Reklam ve Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Grubu Reklam ve Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Boğaç Cevher tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Kılıç Plaza'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Biz Cevahir İnşaat Turizm ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel İstanbul Şubesi, Esra Cevahir, Sedat Meşe Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon liralık sermaye ile kuruldu

İstanbul Cevahir Akder İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Cevahir Akder İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bayram Cevahirefendioğlu ve Temur Karabul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Cevahir İnşaat Haberi

Cevahir İnşaat

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, geçirdiği kalp krizi sonucu 77 yaşında vefat etti.

Alınan bilgiye göre, Grand Cevahir Oteli'ndeki odasında kalp krizi geçiren Cevahir, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Cevahir'in cenazesi, 25 Eylül Cuma günü Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

İbrahim Cevahir, Şişli-Mecidiyeköy arasında yer alan, Avrupa’nın 2. büyük, dünyanın ise 8. en büyük alışveriş merkezi olan Cevahir Alışveriş Merkezi projesini hayata geçiren Cevahir İnşaat'ın kurucucusuydu.


Evli olan İbrahim Cevahir, 3 kız ve 3 erkek çocuk babasıydı. 


İbrahim Cevahir kimdir?...