27 / 04 / 2024

Cevher Abidin Özden

Cevher Abidin Özden

Bir dönemin ünlü bankeri Kastelli yeniden piyasaya döndü. Banker Kastelli Edirne'de 10'ar bin metrekareye bölünmüş, toplam 2 milyon 500 bin metrekare araziyi kelepir fiyattan satışa çıkardı.

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Sur Yapı Cevher'de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Ümraniye Cevher projesinde hiç peşinatsız 36 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte farklı ödeme planlarının sunulduğu Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili detaylar...

Sur Yapı Cevher'de yüzde 35 peşinat 48 ay vade fırsatı!

Sur Yapı Cevher projesinde yüzde 35 peşinat 48 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sur Yapı Cevher'de  daire fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili ayrıntılar...

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Koza Altın, yeni cevher madeni açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketleri arasında yer alan Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir cevher madeni açmak için resmi başvuruyu yaptı. 

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Mücevher ihracatında büyük artış! 3 milyar doları aştı

Mücevher ihracatında, haziran ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla büyük artış yaşandı. Buna göre mücevher artışı haziran ayında 13,10 artışla 3 milyar 50 milyon dolara ulaştı.

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

Sur Yapı Cevher'de yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade imkanı! 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan taksitlerle satışta!

Sur Yapı Cevher projesinde yüzde 1.49 faiz, 120 ay vade ve yüzde 20 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yer alan 2+1'ler 27 bin TL'den başlayan aylık taksitlerle satışta. İşte merak edilen detaylar...

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

AFAD resmen açıkladı! 10 bin lira hane başı destek ödemesine başvuracaklar dikkat! Bunları gözden kaçırmayın!

AFAD, hane başı destek ödemesi ile ilgili detayları paylaştı. AFAD resmen açıkladı! 10 bin lira hane başı destek ödemesine başvuracaklar dikkat! Bunları gözden kaçırmayın!

Cevher Abidin Özden Haberi

Cevher Abidin Özden

Bir dönemin ünlü bankeri, "Kastelli" namıyla tanınan Cevher Abidin Özden 2 milyon 500 bin metrekare sanayi imarlı arsayı satışa çıkardı.

Yol, okul ve yeşil alan terkleri çıktınktan sonra geriye kalan 2 milyon 200 bin metrekarelik alanı 10'ar bin metrekarelik 220 parsele bölen Özden araziyi sanayicilere satmak için düğmeye bastı.

Arsaların gerekli imar düzenlemesi için Sanayi Bakanlığı ve belediyeden İzin aldıklarını kaydeden Özden, "Arsayı alan, projeyi çizdirip, ertesi gün inşaata başlayabilecek. İmarla ilgili hiçbir sorunu ve problemi yok. İstanbul'a bu kadar yakın, bu kadar geniş alanlı bu kadar ucuz başka bir organize sanayi bölgesi yok. Havsa'daki bu organize sanayi bölgesinde deri hariç bilişim, teknoloji, makina,...