29 / 03 / 2024

çevre düzenlemesi esenler toki

çevre düzenlemesi esenler toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı İstanbul Esenler İkitelli mevkine konut ve 144 adet dükkan ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı işlerini ihaleye çıkardı.

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

TOKİ'den Esenler'e 277 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli Esenler İlçesi Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 277 Adet Konut ve 35 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 31 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 3. Bölge ihalesi yarın!

İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm ihalesi 18 Haziran'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 2. Bölge ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 2. Bölge 541 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

çevre düzenlemesi esenler toki Haberi

çevre düzenlemesi esenler toki

Esenler İkitelli mevkinde tünel kalıp sistemi ile betonarme karkas 130 adet afet konutu, konvansiyonel kalıp sistemi ile bEtonarme Karkas 144 adet dükkan ve 1'er adet çay ocağı ve bekçi kulübesi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren toplam 360 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhale, 26 Aralık 2007 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de gerçekleştirilecek.

Katılımcılar işin şartnamesini Toplu Konut İdaresi Başkanlığından görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli mukabili temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığına anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna...