28 / 03 / 2024

Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan kimdir

Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan kimdir

Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, rezidansta tarım döneminin başlayacağını dile getirdi.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Doğal afetlere dayanıklı konut herkesin hakkı!

CHP’nin hazırladığı ‘Afet ve Aşırı Doğa Olayları Politika Belgesi’ne ön söz yazan Kılıçdaroğlu, afet risklerini azaltmak için çeşitli önerilerde bulundu. CHP lideri, doğal afetlere dayanıklı konut hakkına erişmenin herkesin hakkı olduğunu vurguladı.

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'dek kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Gönlümüzde yatan merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında karşılıklı güçlü bir diyaloğun olmasıdır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem vergisi sorusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin sonuçlarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası yıkılıyor!

Şişli'de bulunan tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın yıkımı başladı. İstanbul'un 130 yılına tanıklık eden binanın yerine dini kültür merkezi inşa edilecek. 

Malatya'daki ağır hasarlı bina yıkılıyor!

Malatya'da, 24 Ocak tarihinde Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina, kontrollü olarak yıkılıyor.

Malatya'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Malatya'da, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğüne sahip deprem sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor.

Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan kimdir Haberi

Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan kimdir

İnsanların ihtiyaçlarının dört duvar olmadığını söyleyen Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, “Gayrimenkulü sadece bir yatırım aracı olarak görmek çok yanlış. Bu işin özünde insan olduğunu unutmamak lazım. Yaşadığımız ev veya çalıştığımız ofis bir sığınaktan daha ötesi. Sektöre biçilen elbiseyi giymeyi kabul etmiyoruz” dedi. Geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, ‘N Çözümleri’ başlığı altında toplayan şirket, doğal gün ışığı, hacim ve eko-yerleşke ile ilgili standartlarını belirledi.


Kılıçaslan, “Gün ışığını iç mekanlara maksimum taşımaya yönelik çözümümüz ‘N-Light’ (Nurol Işık Çözümü), insanlara ferah hissettirecek iç ve dış mekan tasarım çözümümüz ‘N-Space’ (Nurol Hacim Çözümü), doğayla uyumlu bir yaşam kültürünü oluşturan çözümümüz ‘N-Green’i (Nurol Doğa Çözümü) bilimsel verilerle ortaya koyuyoruz. Permakültür uzmanları ile projeden ev alanlara tarım eğitimi verip yeşil alanlar yaratmalarını sağlayacağız”...