19 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat kampanya

Ceylan İnşaat kampanya

Ceylan İnşaat ev almak isteyenlere özel ödeme planı sunuyor. Firma, Konut satışlarında 90 ay vade de ‘0’ faiz uygulaması başlattı.

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

Bankaların kampanyaları arka arkaya geliyor ve müşteri çekme yarışına heyecan ve rekabet katıyorlar. Ziraat Bankası'nın yaptığı kampanya ise başka bir yerde bulamayacağınız cinsten. Ziraat Bankası kartına sahip olanlara 2 bin TL hediye verileceği duyuruldu. 

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Altınçizgi kampanya başlattı! Çocuk altın bilekliklerde dev indirim! 10 Kasım 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Herkesin merakla beklediği Altınçizgi kampanya günleri başladı. Çocuk bileklik almak isteyenler için dev indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik kaç lira? İşte 10 Kasım Altınçizgi çocuk altın bileklik fiyat listesi.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Zer Topkapı ile yeni konutlar yolda! Yeni proje!

Topkapı'da Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Zer Topkapı'da projelendirme çalışmaları devam ediyor. Satışların başlamadığı projede 56 adet 3+1 lüks daire yer alacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

Semerkand Yapı konkordato istedi!

İnşaat sektöründeki konkordato haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. AC Yapı, Metsan, Nuhoğlu, Emay, Ceylan İnşaat ve Satya’dan sonra Semerkand Yapı da konkordato istedi.

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

Ceylan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında buluşturacak organizasyon  200 marka temsilcisini ağırlayacak.

Ceylan İnşaat kampanya Haberi

Ceylan İnşaat kampanya

Dinamik ve deneyimli kadrosunu sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat, 90 ay vade de sıfır faiz uygulamasıyla ev almak isteyenlere özel sunduğu ödeme planı ile müşteri memnuniyetini odak noktasına alıyor. 


Ödeme planını siz belirleyin… 


Ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanlar için 1994 yılında Türkiye’de ilk kez 60 ay vade ve vade farksız senetle konut satışını başlatan Ceylan İnşaat, Türkiye’nin her sosyal yapısına uygun konut üretme felsefesiyle çalışıyor. Hayata geçirdikleri 90 aya ‘0’ faiz uygulamasıyla da müşterilerinin ödeme planlarına en makul şekilde cevap verme gayretiyle çalıştığını kanıtlayan Ceylan İnşaat; peşinatsız ve faizsiz ev alma çözümleriyle yüzbinlerin mutluluğuna tanıklık ediyor. 


Sektördeki bilgi birikimini, değişen beklentileri karşılama adına yeni projeler için de kullanan Ceylan İnşaat, taksitlerin müşterileriler tarafından belirlendiği...