19 / 04 / 2024

Ceylan İntercontinental

Ceylan İntercontinental

Suriye'nin Halep kentinde, içerisinde otel ve otogarın bulunacağı Aleppo Gate Projesi, yap-işlet-devret modeliyle yapılacak

Ceylan Mimari Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Mimari Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylanım Metal İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanım Metal İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Sezer tarafından kuruldu.

Ceylan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ceylan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Ceylan tarafından kuruldu.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

Ceylan Teknik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Teknik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İsak Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

AnkaPark’ın en kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi gerektiğinden bahseden AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden meydana gelen parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül tarafından kuruldu.

Ceylan İntercontinental Haberi

Ceylan İntercontinental

Suriye'nin Halep kentinde, içerisinde alışveriş merkezi, otel ve otogarın bulunacağı Aleppo Gate Projesi, Büyük İstanbul Otogar İşletmeleri A.Ş. (BİOİAŞ) ve Suriye Holding tarafından yap-işlet-devret modeliyle yapılacak.

Ceylan İntercontinental Oteli'nde protokollerin imzalandığı ve projenin tanıtıldığı törende konuşan BİOİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalamanoğlu, BİOİAŞ olarak Türkiye'de Esenler'deki İstanbul otogarı olmak üzere 5 terminalin işletmesini yaptıklarını belirtti.

Otogar işletmelerindeki deneyimlerinden faydalanmak için bir süre önce Suriye Holding'in Halep kentinde içerisinde otogar ile birlikte otel ve alışveriş merkezinin yapılacağı projeyle ilgili bir teklifin kendilerine geldiğini ve bunu kabul ettiklerini dile getiren Yalamanoğlu, komplekslerin Halep'te Suriye Holding tarafından Halep Belediyesi tarafından tahsis edilen 300 bin metrekarelik arazi üzerinde yapılacağını kaydetti.

Arazinin ve yapılacak komplekslerin 35 yıllığına kiralandığını anlatan Yalamanoğlu, BİOİAŞ'ın Suriye Holding adına komplekslerin işletmesini de...