23 / 04 / 2024

Ceylanpınar 150 yataklı hastane

Ceylanpınar 150 yataklı hastane

150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan inşaat firması yetkilileri, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Ankara Kahramankazan, yeni hastane için gün sayıyor!

Kahramankazan’da yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan 150 yataklı devlet hastanesi için geri sayım başladı. Yakın zamanda açılacak hastane çevre ilçelere de hizmet verecek.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ceylanpınar 150 yataklı hastane Haberi

Ceylanpınar 150 yataklı hastane

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ziyaretler sürerken bir ziyarette, hastanenin yapım ihalesini alan firma yetkililerinden geldi. Merkezi Ankara’da bulunan firmanın yetkilisi Ersoy Çiftçi ve Sağlık Bakanlığı Yetkilisi Yakup Öztürk ile birlikte Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret etti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ziyaret sırasında Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla hastane çalışmalarına başlanacağını ve projenin 2 yıldan önce bitirilmesi için gayret gösterileceğini dile getirdi. 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yakın zamanda hastane çalışmalarına başlanacağını söyleyerek, "Yakın bir zamanda hastanenin temelini atmış olacağız. Şartname de yazdığı gibi öngörüldüğü tarihte de bitirilecektir. Daha sonra tamamlandıktan sonra hastanemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Hastanemiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun"...