23 / 04 / 2024

Ceylanpınar satılıyor mu

Ceylanpınar satılıyor mu

İş güvenliği için hazırlanan torba yasayla Türkiye'nin tek tapusuz ilçesi olan Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar ilçesi satışa çıkarılıyor. Buna göre ilçe kentsel dönüşüm kapsamına alınacak ve satılacak.

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Onvo Smart LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat fiyat listesi

Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV Tam bir fiyat performans ürünü olan ONVO TV düşük bütçeye kalite arayanların istediği ürün.  Peki Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel HD TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?15 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV Evindeki TV'yi yenilemek isteyenler için en uygun fiyatlı TV'yi sizin için araştırdık.  Peki Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Hairens Fön cihazı Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi Üretim yeri Türkiye olan ve her saç modelini rahatça yapabileceğiniz Saç kurutma makinesi fiyatlarını araştırdık Peki Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

O ilde 8 adet dükkan ile 39 adet konut satılıyor! 3+1, 4+1, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks ev sahibi olma fırsatı!

Muş Merkez'de 8 adet dükkan, 25 adet 3+1, 9 adet 4+1, 4 adet 4+2 dubleks ve 1 adet 5+2 dubleks daire satılıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen bu fırsata bakın!

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Varlık fonu satılıyor!

Varlık fonu, yapılan değişiklikle ‘yatırım fonlarına ilişkin esaslar tebliği' kapsamına alındı. Peki bu ne demek oluyor? Varlık fonu satılıyor mu? İşte tüm merak edilenler...

Muğla'da 51 kamu lojmanı 11.8 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

Bargylia antik kenti 35 milyon liraya satılıyor!

2 bin 500 yıllık Bargylia antik kenti 35 milyon lira fiyatla satılıyor. 330 dönümlük arazinin hissedarlarından 87 yaşındaki Hüseyin Üçpınar, arsasını satılığa çıkardığını söyledi...

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Ceylanpınar satılıyor mu Haberi

Ceylanpınar satılıyor mu


İş güvenliği için hazırlanan torba yasayla Türkiye'nin tek tapusuz ilçesi olan Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar ilçesi satışa çıkarılıyor. Buna göre ilçe kentsel dönüşüm kapsamına alınacak ve büyük bölümü Hazine'ye ait olan araziler, onları kullananlara uygun koşullarla satılacak. İŞ güvenliği için hazırlanan ve Meclis'e sunulan torba yasa paketiyle bir ilçe satışa çıkarılıyor. Buna göre paketin yasalaşmasının ardından Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar ilçesi, kentsel dönüşüm kapsamına alınacak ve büyük bölümü Hazine'ye ait olan taşınmazlar, onları kullanan ilçe halkına satılacak. Böyle bir düzenleme yapılmasının gerekçesi, "Ceylanpınar İlçesi'nin kurulu olduğu bölgede bulunan taşınmazların büyük bölümünün Hazine'ye ait olması" olarak gösteriliyor.


HARCA ESAS DEĞERLER


Yasa maddesine göre bu arazilerin satış işlemleri, ilçe 'kentsel dönüşüm ve gelişim projesi" olarak ilan edildikten sonra başlayacak. Öncelikle ilçenin imar planında eğitim ve...