19 / 04 / 2024

Ceylanpınar urfa satış

Ceylanpınar urfa satış

İş güvenliği için hazırlanan torba yasayla Türkiye'nin tek tapusuz ilçesi olan Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar ilçesi satışa çıkarılıyor. Buna göre ilçe kentsel dönüşüm kapsamına alınacak ve satılacak.

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi bugün!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ceylanpınar urfa satış Haberi

Ceylanpınar urfa satış


İş güvenliği için hazırlanan torba yasayla Türkiye'nin tek tapusuz ilçesi olan Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar ilçesi satışa çıkarılıyor. Buna göre ilçe kentsel dönüşüm kapsamına alınacak ve büyük bölümü Hazine'ye ait olan araziler, onları kullananlara uygun koşullarla satılacak. İŞ güvenliği için hazırlanan ve Meclis'e sunulan torba yasa paketiyle bir ilçe satışa çıkarılıyor. Buna göre paketin yasalaşmasının ardından Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar ilçesi, kentsel dönüşüm kapsamına alınacak ve büyük bölümü Hazine'ye ait olan taşınmazlar, onları kullanan ilçe halkına satılacak. Böyle bir düzenleme yapılmasının gerekçesi, "Ceylanpınar İlçesi'nin kurulu olduğu bölgede bulunan taşınmazların büyük bölümünün Hazine'ye ait olması" olarak gösteriliyor.


HARCA ESAS DEĞERLER


Yasa maddesine göre bu arazilerin satış işlemleri, ilçe 'kentsel dönüşüm ve gelişim projesi" olarak ilan edildikten sonra başlayacak. Öncelikle ilçenin imar planında eğitim ve...