20 / 04 / 2024

çeyrek altın

çeyrek altın

Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altın son günlerde sert hareketlilik yaşaması yatırımcıyı da etkiliyor. Peki ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla hızla düşüş yaşayan altında son durum ne? Bugün altın ne kadar? İşte 17 Ekim altında son durum..

Altında büyük göç başladı! Rüzgar yön değiştiriyor

Batılı yatırımcının altın alımı düşerken, iç piyasalarında altının prim yaptığı Asya ülkelerinde hem sikke hem de mücevherat talebinde artış görülüyor. Mart ayında yaşanan zirvesinden bu yana altın, dolar bazında yüzde 18 değer kaybetti ve bu durum Asyalı alıcıları harekete geçirdi.

Altın yatırımcısı korktu, bir yılda 200 ton altın yastık altına kaçtı

Altın yatırımcısı altın fiyatlarındaki yükseliş için gün sayarken Ekonomist Haluk Bürümcekçi'nin aktardığına göre vatandaş altının alıp yastık altına attı. Son 1 yılda kayıt dışı servet 1 yılda 11 milyar dolar daha arttı.

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? 8 Ekim 2022 altın fiyatlarındaki son durum..

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair pek çok soru yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılmaya devam ediyor. 8 Ekim 2022 tarihinde piyasaların kapalı olduğu hafta sonunda gram altın, çeyrek altın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 8 Ekim 2022 altında son durum..

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? 7 Ekim 2022 altın fiyatlarındaki son durum..

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 7 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu hafta sonuna doğru gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 7 Ekim 2022 altında son durum..

Gram altındaki gidişat değişecek mi? Altın bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 altında son durum

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 5 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 5 Ekim 2022 altında son durum..

Altın yeni haftaya bomba gibi düştü! Analistler de yatırımcı da, altında o seviyeyi bekliyor! 2 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın fiyatları hafta sonunun son gününde yükselişe geçmeye başladı. Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altın fiyatları 2 Ekim günü resmen tozu dumana kattı. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2022 altın fiyatları....

Ziraat Bankası'ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!

Kamu bankalarından biri olarak tanıdığımız Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden müjdeyi verdi! Çeyrek Altın Hesabı ile fiziki altınlarınız Ziraat güvencesinde değerlenecek! Peki, Ziraat Bankası Çeyrek Altın Hesabı nedir? İşte detaylar...

Gram altının geleceği şok seviyeyi analistler açıkladı! Şimdi kesesini dolduran yarın çok gelecek

Gram altın fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatlarında yeniden hareketlenme olmasının ardından analistlerden önemli açıklamalar geldi.

Altın dip yaptı vatandaş kuyumcuya koştu! Esnaf uyardı bu düşüş...

Gram altın fiyatlarının büyük bir düşüşe geçmesinin ardından vatandaşlar kuyumculara akın etti. Kuyumcu esnafından yatırımcılara önemli uyarılar geldi.

Rüzgar ters esti altın fiyatları dibi gördü! İşte sert düşüşün sebebi...

Altın fiyatlarındaki dalgalı hareketlilik son gaz devam ederken yatırımcılar telaşla altının neden düştüğünü araştırıyor. Peki altın fiyatlarının düşme sebebi ne? Altın yükselecek mi? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Altında alım fırsatı ne zaman? Altın fiyatları nereye kadar düşecek?

Altın fiyatlarındaki düşüş alım fırsatı mı? Rusya'nın seferberlik ilanı altın fiyatlarını artıracak mı? Fed'in faiz artımı altın yatırımcısını nasıl etkileyecek? Altın almak isteyenler hangi fiyatı beklemeli? İşte Ekonomist ve Piyasa Uzmanı Evren Devrim Zelyut'un altınla ilgili tahminleri...

Altın yatırımcısına büyük darbe! Gram altın 7 haftanın dibinde!

Altın çakılmaya devam ederken yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla takip ediyor. Peki altın fiyatları neden düşüyor? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Altın, yatırımcısını şoka uğrattı! Şimdi ne olacak? 17 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları, altının ons değeri ve dolar/TL kurunda gözlemlenen son dakika gelişmlerine paralel olarak yön izliyor. 

Rekor üstüne rekor kıran altın neden çakıldı? 

Altın fiyatları son zamanların en düşük sevilerinde geziniyor. 1000 liranın de üzerine çıkan gram altın şu saatlerde 975 liraya kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın fiyatları artacak mı? İşte detaylar...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? İşte son dakika 9 Aralık 2023 altın fiyatları!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarındaki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? İşte son dakika 9 Aralık 2023 altın fiyatları...

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün ne kadar? 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatları hız kesmeden yükselmeye devam ederken, gram altın, çeyrek altın ve tam altının da ne kadar olduğu merak ediliyor? İşte 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları...

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Altın gaza bastı! Gram altın, çeyrek altın fırladı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 26 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde adeta gaza bastı. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın füze gibi fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?

çeyrek altın Haberi

çeyrek altın

 Altın fiyatları yaşadığı hareketlilik nedeniyle yatırıcım ve vatandaş tarafından sık sık yakından takip ediliyor. Haftanın ilk günü Pazartesi yani bugün altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasıyla şimdilerde 990 lira seviyesinde işlem görmekte.

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde, altının ons fiyatındaki düşüşüne paralel olarak değer kaybeden altının gram fiyatı, bugünü yüzde 1,2 azalışla 982 liradan tamamladı.

17 Ekim 20222 Pazartesi yani bugün çeyrek altın 1.630 TL, Cumhuriyet altını da 6 bin 640 TL’den satılmaktadır.

Geçtiğimiz cuma günü yüzde 1,3 azalışla günü 1.644 dolardan tamamlamış olan altının ons fiyatı, yüzde 0,8 artışla şimdilerde 1.657 dolardan işlem görmekte.

ENFLASYON VE RESESYON KAYGILARI PİYASALARI ETKİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Altında yaşanan son gelişmelerle Analistler, enflasyon beklentilerindeki yükseliş ve resesyon kaygısıyla küresel piyasalardaki dalgalanma sürdüğünü belirtiyor.

Hafta boyunca açıklanması beklenen makroekonomik verilerin...