27 / 04 / 2024

cezayir heyeti türkiyeye mi geldi

cezayir heyeti türkiyeye mi geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’de Kasaba bölgesini ziyareti sırasında Beyoğlu’nda yapılan dönüşümü örnek göstererek “Buraları Beyoğlu gibi yapın” diyerek Türkiye’ye davet ettiği heyet Beyoğlu’na geldi.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

IMF'den Türkiye'ye faiz artışı tavsiyesi

IMF heyeti Türkiye ile ilgili 2022 yılı 4. madde değerlendirmesini tamamladı. Yapılan değerlendirmede para politikasına ilişkin tavsiyeler öne çıktı.

Türk müteahhitler Ukrayna'da savaşın yaralarını saracak! 

Altyapı Bakan Yardımcıları Anna Yurchenko ve Mustafa-Masi Nayyem başkanlığındaki Ukrayna Heyeti, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) ev sahipliğinde Türk müteahhitlik ve teknik müşavirlik firmalarıyla görüştü. TMB Başkanı Eren, Türk müteahhitlerin, Ukrayna'nın yeniden inşası konusunda en doğru te

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Tüketici hakem heyetine müracaat etmek isteyen kimseler başvurularda önem teşkil eden parasal sınırı araştırıyor. Peki, Tüketici Hakem Heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Son zamanlarda 2022 model Tofaş Şahin çıktı mı? Türkiyeye ne zaman geliyor sorusunun yanıtı ise merak edilenler arasında yer alıyor. 2022 model Tofaş Şahin ile ilgili güncel detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Libya'dan Türk müteahhitlere yeşil ışık!

Libya heyeti Türk iş insanlarını ve şirketlerini yeniden ülkede görmek istediğine dikkat çekerek özellikle inşaat, üstyapı, altyapı ve çöp geri dönüşümü konularıa ilişkin yatırım çağrısı yaptı. 

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti Türkiye'de!

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti, iki ülke arasındaki uçuşların yeniden başlamasından sonraki ilk çalışma ziyareti için Türkiye'ye geldi.

Koronavirüste İstanbul'da mahsur kalan 855 Cezayirli otel ödemelerini yapmadan gitti!

Koronavirüs sürecinde İstanbul’da mahsur kalan 855 Cezayir vatandaşı, Cezayir’in Türkiye Büyükelçiliği’nin araya girmesiyle İstanbul’da 17 farklı otele gönderildi. Toplam 3 milyon 114 bin lira masraf oldu. 1 milyon 50 bin lira ödeme yapan elçilik geriye kalan parayı ödemeyince otel sahipleri mağdur

Türk inşaat işçileri Cezayir’de grevde!

Cezayir'in Bechar kentinde özel bir Türk şirketi bünyesinde askeri hastane inşaatında çalışan 90 Türk işçi maaşlarını alamadığı iddiasıyla iş bırakma grevine başladı. 

IMF heyeti Türk ekonomisinde daralma beklemiyor!

Uluslararası Para Fonunun Türkiye heyeti, Türk ekonomisinde bu yıl daralma beklemediğini söyledi. Uluslararası Para Fonunun (IMF) yayımladığı değerlendirme raporunda, IMF heyetinin Türkiye'ye ilişkin "Madde 4 Görüşmelerini" tamamladığı bildirildi.

Türk müteahhitler heyeti Özbekistan'da!

Özbekistan'da dün temaslarına başlayan TMB heyeti, bugün de bazı bakanlık ve devlet kurumlarını ziyaret ederek, iş birliği imkanlarını görüştü.

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2019!

Tüketici Hakem Heyetleri Yönetmeliğinin 6 ncı Maddelerinde Yer Alan Parasal Sınırların Artırılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2019...

cezayir heyeti türkiyeye mi geldi Haberi

cezayir heyeti türkiyeye mi geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’de ‘eski şehir’ olarak bilinen Kasaba bölgesini ziyareti sırasında Beyoğlu’nda yapılan dönüşümü örnek göstererek “Buraları Beyoğlu gibi yapın” diyerek Türkiye’ye davet ettiği heyet Beyoğlu’na geldi.


Beyoğlu Belediye Başkanı Alımet Misbah Demircan'ı ziyaret eden heyet, yapımı lnzla devam eden Tarlabaşı 360 projesini gezerek Cezayir'in UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan "Kasaba" bölgesi için "Tarlabaşı Projesi'ni örnek alıyoruz" dedi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun Cezayir ziyaretinde UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan "Kasaba" bölgesi için Cezayir Millet Meclisi Başkanı Abdelkader Bensallah ve hükümet yetkililerine 'Beyoğlu' modelini teklif edip Türkiye'ye davet etmişti. Bunun üzerine Cezayirli bir grup heyet, Kasaba Bölgesi'nin rehabilitasyonu içııı Beyoğlu'na geldi. Beyoğlu Belediye Başkam Al ımet Misbah Demircan'ı başkanlık binasında ziyaret eden heyet, Tarlabaşı...