24 / 04 / 2024

Chedjou reklam

Chedjou reklam

İstanbul Maltepe’de modern mimariyle Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinin son etabı satışa çıktı. Kampanyanın reklam filminde Galatasaraylı oyuncu Aurélien Chedjou rol aldı.

Dumankaya ‘golü’ Chedjou’yla atacak!

İstanbul Maltepe’de modern mimariyle Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinin son etabı satışa çıktı. Kampanyanın reklam filminde Galatasaraylı oyuncu Aurélien Chedjou rol aldı.

Mustafa Emina Sandal çifti Köy projesi reklam filminden 1 milyon TL kazandı!

Köy hayatının anlatıldığı reklamlarla ekranda boy gösteren Mustafa- Emina Sandal’ın bu anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı öğrenildi. Çift 2 yılda farklı firmaların reklam yüzü olup, hatırı sayılır bir servet edindi.

Mustafa-Emina Sandal Siyahkalem Köy reklamından 1 milyon TL kazandı!

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sadece albümleri, şarkıları ve televizyon programlarıyla değil rol aldığı Reklamlarla da adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü çift Siyahkalem Köy projesinin reklamından 1 milyon TL kazandı..

Trendist Ataşehir projesinin reklam filminde Mashar Alanson rol aldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinin reklam filminde Mashar Alanson rol aldı. Satış süreci devam eden proje K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığında inşa ediliyor.

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

Saklambaç Turizm Tekstil Reklam ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Saklambaç Turizm Tekstil Reklam ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi, Mehmet Kenan Yılmaz Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

Köy projesinin reklamında Mustafa Sandal rol aldı!

Satış sürecinin devam ettiği Köy projesinin reklamında Mustafa Sandal rol aldı. Zekeriyaköy'de inşa edilen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Siyahkalem Köy'ün reklam filminde Mustafa ve Emina Sandal oynuyor!

Siyahkalem Köy projesinin reklam filminde Mustafa Sandal ve Emina Sandal oynuyor. Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapılabildiği projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekip Otelcilik Turizm Gayrimenkul Reklam ve Bilişim Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Alper Arıcak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Barbata Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barbata Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Şimşek, Abdulkerim Gündüz, Orhan Karabacak tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da kuruldu.

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OKN VİP Danışmanlık Petrol İnşaat Reklam Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Okan Özen tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Şişli'de kuruldu.

Türk Hava Yolları Feyenoord ile reklam anlaşması yaptı!

THY, Hollanda'nın ünlü futbol kulübü Feyenoord ile reklam anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre, yaklaşık 52 bin seyirci kapasiteli De Kuip Stadı'nda gösterilmeye başlanacak reklamlar, Feyenoord'un dergisi ve dijital hesaplarında da yer alacak.

Türk Hava Yolları Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı!

Barcelona, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi dünyaca ünlü spor kulüpleriyle yaptığı iş birliğiyle adından dünyada söz ettiren Türk Hava Yolları (THY), Hollanda'nın Feyenoord takımı ile reklam anlaşması yaptı.

Chedjou reklam Haberi

Chedjou reklam

Prens Adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatılarıyla projede avantajlı ödeme koşulları da devam ediyor. 

Dumankaya İnşaat’ın satışa sunulan blok için özel bir kampanya sunduğu projede daire sahibi olmak isteyenler yüzde 12’lik peşin indirimden yararlanabilecek.  Banka kredili alımlarda ise 60 ay 0 faiz gibi farklı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor.


Dumankaya İnşaat ve Al Mazaya, Ritim İstanbul’un son etabı için sunulan fırsatları bir Reklam kampanyası ile anlatıyor. Galatasaray ile 2015-2016 spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası takım ana sponsoru olan dumankaya’nın yeni reklam filminde, Galatasaray’ın 21 numaralı formasının sahibi Aurélien Chedjou, projeyi keşfe çıkıyor. 

Kasım 2016’da  teslim edilecek blokta fiyatlar  426 bin 800 liradan başlıyor. 


Milliyet



Haber Zaman gazetesinde şöyle yer aldı:
Dumankaya'dan son dakika golü

İstanbul Maltepe'de Prens Adaları manzarasına karşı inşa edilen Ritim...