28 / 03 / 2024

Chelsea stadı kaç kişilik 

Chelsea stadı kaç kişilik 

İngiltere Premier Lig kulübü Chelsea inşa edeceği 60 bin kişilik yeni stat projesini elverişsiz yatırım ortamı gerekçesiyle askıya aldı...

Chelsea'nin yeni stadı 500 milyon sterline mal olacak!

Chelsea yeni stadı Stamford Bridge Stadyumu'nu 500 milyon sterline yenileyecek. 60 bin kapasiteli yeni stadyumun inşaatına 2018'de başlanacak.

Chelsea Kulübü'nün 60 bin kişilik stadına onay verildi!

Chelsea Kulübü, 500 milyon sterlin harcayacağı 60 bin kişilik stadın yapımı için Londra Belediyesi'nden onay aldı. Yeni projeye göre 41 bin 600 kişilik Stamford Bridge tamamen yıkılarak yerine 60 bin kişi kapasiteli yeni bir stat yapılacak.

Kağıthane Hasbahçe Stadı yenileniyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tesis konusunda da bir çok proje geliştirdiklerini ve hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Kılıç, yeni yapılacak olan meydan çalışması ile birlikte Hasbahçe Stadını da yenileyeceklerini belirtti.

Diyarbakır Atatürk Stadı yıkılıyor mu?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı bir süre önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. TOKİ'nin de başka bir özel firmaya devrettiği stadın kısa sürede yıkılacağı belirtildi.

Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı!

Başkan Kocaoğlu'nun açtığı davalarla Karşıyaka ve Göztepe statlarının engellenmesinin ardından bir şok da Buca'da yaşandı. Tribünleri kaçak olduğu için Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı çıktı

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Chelsea, 60 bin kişilik yeni stadın imar planını belediyeye sundu!

Londra temsilcisi, 2020 yılına kadar bitirmeyi planladığı stat için 600 milyon sterlin harcayacak. Chelsea'nin şampiyonluk mücadelesi verdiği takımlardan Manchester United 76 bin, Arsenal 60 bin, Manchester City ise 55 bin kişilik statlarda oynunuyor.

1999 yılında Ali Sami Yen projesi 'başka bahar'a kaldı!

1999 yılında Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'de stadın ve bölgenin çehresini değiştirecek projeyi hazırlatmış. Projeyi hayata geçirmek için dış finans kuruluşlarından sağlanacak kredi alınamayınca, proje 'başka bahar'a kalmış.

1997 yılında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yerine dev alışveriş merkezi!

1997 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü, stadı başka bir yere taşıyarak elde edilecek alana Akmerkez'i gölgede bırakacak bir alışveriş merkezi kuracakmış ve Büyükşehir'in göstereceği bir yerde 50 milyon dolara yeni bir stat inşa edecekmiş.

Vodafone Arena Stadı ne zaman açılıyor?

"Tür­ki­ye'nin ilk akıl­lı ve çev­re­ci stad­yu­mu" ola­rak yük­se­len Vo­da­fo­ne Are­na'nın ka­ba in­şa­atı ta­mam­lan­dı. Ze­min ça­lış­ma­la­rı Ma­yıs ayın­da baş­la­ya­cak olan Vo­da­fo­ne Are­na'nın açı­lış ta­ri­hi ya­şa­nan ma­li sı­kın­tı­lar ne

Kağıthane Mehdi Sancak Stadı'ndaki 7 dükkan ihale edilecek!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kağıthane Mehdi Sancak Stadı'nda yer alan 1-2-3-4-5-6-7 nolu dükkanları 18 - 27 Ağustos 2014 tarihleri arasında ihale usulüyle satacak...

İsmetpaşa Stadı ihalesi 6 Mart'ta!

Kocaelispor'un bir zamanlar Türkiye 1'nci Liginde fırtına gibi estiği, tüm maçlarını tıka basa tribünler önünde oynadığı İzmit İsmetpaşa Stadı 'nın bulunduğu alan resmen satışa çıktı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın taşınması gündemde!

2.8 kilometreyi kapsayan Fikirtepe projesinin içinde yer alan Şükrü Saraçoğlu Stadı ve tesislerin başka bir yere taşınması gündemde...

Chelsea stadı kaç kişilik  Haberi

Chelsea stadı kaç kişilik 

İngiltere Premier Lig kulübü Chelsea'nin inşa edeceği 60 bin kişilik yeni stat projesini askıya alındı. 

Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, elverişsiz yatırım ortamı gerekçesiyle yeni stat projesinin askıya alındığı bildirildi. Anadolu Ajansı'nda ye alan habere göre, stat inşasının durumuyla ilgili şimdilik yeni bir yol haritası çizilmeyecek.

Rus milyarder Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea'nin 1905'ten bu yana kullandığı Stamford Bridge Stadı'nda 1990'lı yıllarda iyileştirme çalışmaları...