19 / 04 / 2024

CHP Ankapark MHP ulaşımı eleştirdi

CHP Ankapark MHP ulaşımı eleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, EGO ve ASKİ’nin 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda CHP grubu Ankapark’ı, MHP grubu ulaşımı eleştirdi.

Ankapark'ın akıbeti mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve 26 CHP Milletvekili 801 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen ve çürümeye terk edilen Ankapark için Meclis Araştırması talep etti. 

'Depremde Alınması Gereken Tedbirlerle İlgili Meclis Araştırması' önerisi kabul edildi!

TBMM'de AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti'nin, "Depremde Alınması Gereken Tedbirlerle İlgili Meclis Araştırması" açılmasına ilişkin ortak önerisi onaylandı.

Doğan Yılmazkaya'dan Ankapark eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Yılmazkaya, geçtiğimiz günlerde Ankapark’ı gezdi. 

CHP'den MHP'ye tesis jesti!

CHP’li Yenimahalle Belediyesi MHP’li Dumlupınar Belediyesi’ne konukevi ve tesis yapacak. Tesisin temelini ise Muharrem İnce atacak...

Ankapark'ın inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılan Ankapark'ın inşaatına ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Melih Gökçek: Ankapark'ın açılışı için kesin bir şey söyleyemiyorum!

Başkan Melih Gökçek’in Ankapark için söylediği “Açılış için kesin bir şey söyleyemiyorum” ifadesi üzerine CHP’li Doğan Yılmazkaya ve MHP’li Ramazan Şimşek Ankapark'ı eleştirdi.

Ankapark projesine ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara AOÇ'de yapımı devam eden Ankapark projesine ilişkin 9 soru sordu..

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’na talip aranıyor!

Büyükşehir Belediyesi, bir yıl önce Çankaya Belediyesi’nden geri aldığı Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nı 10 yıllığına kiraya verecek. Meclis’te görüşülen karara, CHP ve MHP grupları “Belediye işletsin” diyerek itiraz etti. Ancak, karar oyçokluğuyla geçti.

Ankapark projesine ilişkin 12 sorun mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, Ankapark projesi çalışmalarına ve projeye ayrılan bütçeye ilişkin soru önergesi hazırladı. Sarıhan sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Edirne Keşan'daki Dörtyol Kavşağı'nın imar planına onay verilmedi!

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

Mudanya Ketendere'ye Ro-Ro limanı geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sanayi ve üretim şehri Bursa için Ro-Ro limanının kaçınılmaz olduğunu söyledi. İmar değişikliği ile ilgili plan oy çokluğu ile kabul edilirken, CHP ve MHP’li üyeler ret oyu kullandı.

Adnan Yılmaz Serik Belediye Meclisi İmar Komisyonu'na seçildi!

Serik Belediyesi yeni yılın ilk meclisini gerçekleştirdi. Mecliste Denetim Komisyonu üye seçiminde, partisinin aday göstermediği Ak Partili Ömer Gürler, CHP ve MHP'nin desteği ile seçildi

Antalya kentsel yenileme projesinde ilk adım atıldı!

Antalya’nın ilk kentsel yenileme projesinde ilk adım atıldı. Kepez ve Santral Mahallerinin 1/25 bin nazım imar plan değişikliği Büyükşehir Ekim ayı meclisinde AK Parti grubunun kabul, CHP ve MHP’nin red oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

CHP Ankapark MHP ulaşımı eleştirdi Haberi

CHP Ankapark MHP ulaşımı eleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin önceki akşamki oturumunda, Büyükşehir Belediyesi, EGO ve ASKİ’nin 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü. CHP ve MHP’nin ret oyu verdiği rapor, Ak Parti’nin kabul oyu vermesi sonucu, oy çokluğuyla kabul edildi. 


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez’in başkanlığında gerçekşen nisan ayının son oturumunda, faaliyet raporlarının oylamasından önce grupları adına başkanvekilleri söz aldı.


CHP Başkanvekili Doğan Yılmazkaya, faaliyet raporuna göre belirlenen hedeflerle gerçekleşen çalışmaların farklılık içerdiğini söyledi. Gelirleri, giderlerin altında gerçekleştiğini aktaran Yılmazkaya, belediyenin borç yüküyle yönetildiğini söyledi. Yılmazkaya, eleştirilerini şöyle sürdürdü:


MALİYET 2 MİLYAR TL’YE ÇIKAR


“Büyükşehir faaliyet raporlarını incelediğimizde gerçekleşmeyen çalışmalar var. Rapordaki bilgilerin doğru ve güvenilir olmadığı, faaliyet sonuçlarının tüm yönleriyle açıklanmadığı görülüyor. Gökçek, Ankapark ile ilgili ‘783 milyon TL harcandığını’ söyledi. Bu projenin ucu açık. Gerçek...