25 / 04 / 2024

chp murat karayalçın

chp murat karayalçın

CHP İstanbul İl Başkanlığı, kentteki imar planları ve projelerini mercek altına alarak, kente karşı işlenen suçları izleme kararı aldı. Bu doğrultuda İstanbul İl Başkanı'nın başkanlığında Kent Suçları İzleme Kurulu kuruldu.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Kentsel dönüşüm yasasının iptali için hamle geldi! Anayasa Mahkemesi’ne başvuru yapılacak!

CHP, kentsel dönüşüm yasasının iptali ve yürürlüğün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvuruda bulunacak.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Kolbaşı kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Arzum Elektrikli Ev aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı kimdir? Murat Kolbaşı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Kolbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Kolbaşı`nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Talip Murat Kolbaşı Kimdir?

Talip Murat Kolbaşı kimdir? Talip Murat Kolbaşı’nın mesleği nedir? Talip Murat Kolbaşı nereden mezundur? İşte detaylar!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Beykozlulardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Tokatköy'de yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşları dinledi.

Konutta rayiç bedel kurnazlığının sonu hapiste bitebilir!

T24 Gazetesi konuk yazarı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi/Hukuk Fakültesi-Mali Hukuk Ana Bilim Dalı Doç. Dr. Murat Batı, bugünkü yazısında ev alıp satılırken gerçek bedelinin gösterilmemesini ve bu durumun sonuçlarını kaleme aldı. İşte Murat Batı'nın o yazısı...

chp murat karayalçın Haberi

chp murat karayalçın


CHP İstanbul İl Başkanlığı, kentteki imar planları ve projelerini mercek altına alarak, kente karşı işlenen suçları izleme kararı aldı. Bu doğrultuda İstanbul İl Başkanı'nın başkanlığında Kent Suçları İzleme Kurulu kuruldu. Kurul, yerel yönetimlerin, merkezi yönetim birimlerinin ve özel birimlerin attıkları adımları inceleyerek kamuoyuna duyuracak. 


CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'ın talimatıyla İstanbul İl Başkanlığı bünyesinde Kent Suçları İzleme Kurulu adıyla İstanbul'a karşı işlenen, "kent suçları"nı mercek altına alacak. İmar planları ve projeleri izleyecek olan kurul, yerel yönetimler, merkezi yönetim birimleri ve özel sektörün izlenmesi kararını aldı. 


Karayalçın'ın başkanlığında 11 üyeden oluşacak olan kurul, İstanbul için merkezi yönetim ve yerel yönetim birimleri tarafından yapılan tüm planları ve plan değişikliklerini, kamu kesimi ve özel kesim tarafından hazırlanan belli ölçeğin üzerindeki ilgili tüm projeleri,...