25 / 04 / 2024

Chris Martin evi

Chris Martin evi

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

Chris Martin Malibu'nun 'emlak kralı' oluyor!

Ünlü oyunu Gwyneth Paltrow'un eski eşi olan Chris Martin, son beş yıldır mülk satın aldığı gözde bölgede yeni bir malikane satın aldı.

Paltrow-Chris Martin New York'taki evini 10 milyon dolara satıyor!

2014 yılında boşanan Paltrow-Chris Martin New York'taki apartman dairelerini satışa çıkardı. 14 milyon dolara satmak isteyen çift, gayrimenkul için 4 milyon dolarlık indirime gitti.

Martin Skrtel-Barbora Losova çifti evi için eşya baktı!

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel, eşi Barbora Losova AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Çift, daha sonra Beymen'e uğrayıp ev eşyası baktı.

Chris Hemsworth'un Avustralya'daki evi 6.5 milyon dolar değerinde!

32 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth, eşi Elsa Pataky ve üç çocuğu ile birlikte Avustralya'ya taşınmaya karar verdi. Geride ise Kaliforniya, Malibu'da bulunan bu muhteşem ev kaldı. Evin şimdiki değeri ise 6.5 milyon dolar.

Jennifer Lawrence, Los Angeles'tan 8.2 milyon dolara ev aldı!

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Paltrow ile Martin Los Angeles'ta karşı karşıya oturuyorlar!

Gwyneth Paltrow ile Chris Martin, evliliklerini sonlandırma kararı alsa da birbirlerinden ayrılamıyor! Paltrow, halen Martin ile 2012'de aldıkları Los Angeles'taki malikanede yaşarken; Martin de hemen karşı sokaktan satın aldığı eve taşındı.

Gwyneth Paltrow Londra'daki evini 7 milyon sterline satışa çıkardı!

İngiliz oyuncu Gwyneth Paltrow ve şarkıcı eşi Chris Martin önceki gün İngiltere'nin başkenti Londra'daki evlerini 7 milyon sterline satışa çıkardıklarını açıkladı. Ünlü çiftin taşınacağı haberi Belsize park beldesinde sevinç yarattı...

Gwyneth Paltrow 10.5 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow ve Coldplay Grubu’nun solisti olan eşi Chris Martin, İngiltere’nin başkenti Londra’dan sonra ABD’nin Los Angeles kentinde de malikâne aldı

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

İspanyol mucit Martin Azua, cepte taşınabilen ev tasarladı!

İspanyol mucit Martin Azua, soğuğu, sıcağı, suyu ve havayı geçirmeyen üstelik cepte taşınabilen bir ev tasarladı

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

İBB'nin Yaşam Evi ne zaman yaşamaya başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal Yakacık'ta yaptırılan Sanatçı Yaşam Evi ne zaman hizmete girecek

İzmir Şirince'de Rum evi binasında satılık cafe ve restoran! 600 bin TL'ye!

İzmir Selçuk Şirince'de Cevahir İlhan tarafından cafe ve restoran olarak işletilen otantik Rum evi 600 bin lira tahmini fiyatla satışa çıkarıldı

Chris Martin evi Haberi

Chris Martin evi

Ünlü müzisyen Chris Martin, son dört yıldır belli bir bölgede sürekli gayrimenkule yatırım yapıyor. Martin, emlak kralı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Coldplay grubunun solisti ve kurucularından Chris Martin, Malibu'nun "emlak kralı" olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

42 yaşındaki Chris Martin'in yeni satın aldığı malikane Malibu'nun Point Dume bölgesinde.1960'larda yapılıp daha sonra restore edilen malikanenin üç yatak odası, üç banyosu ve hatırı sayılır genişlikte açık alanı bulunuyor. Martin bu yeni mülkü için 5.5 milyon dolar ödedi.

Martin, genellikle ünlülerin rağbet ettiği bölgede ilk mülkünü 2014'te satın aldı. Ardından da geçen yıl yine aynı bölgede içinde 99 kişilik profesyonel tiyatro salonu bile bulunan bir mülk daha satın aldı.

2003 ile 2016 yılları arasında Gwyneth...