16 / 04 / 2024

Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi son durum

Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak belediye 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını hızla tamamlıyor.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne ek ünite inşa ediliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak belediye 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını hızla tamamlıyor.

İzmir Arıtma Tesisi Mart 2016'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını hızla tamamlıyor.

İzmir’in arıtma kapasitesi artıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını tamamlıyor. İşte ayrıntılar...

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Katırcıoğlu Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Petrol Ürüntüleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Cevat Ümit Uzun Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şişli genelinde cadde ve sokaklarda düzenleme yapılacak!

Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; Şişli genelinde cadde ve sokaklarda yol düzenleme yapım ve onarım işini 18 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Şişli Belediyesi kamu tesis ve binalarının onarım işini 16 Mart'ta ihaleye çıkarıyor!

Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; bölgede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına ait tesis ve binaların onarım işini 16 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Çiğli Belediyesi kaçak 65 yapının yıkım ihalesini 16 Şubat'ta gerçekleştirecek!

Çiğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Çiğli'de yer alan ruhsatsız ve kaçak 65 yapının yıktırılması işi 16 Şubat 2015 tarihinde Şantiye Hizmet Tesisleri'nde ihaleye çıkarıyor.

Şişli Belediyesi'nin Maslak arazisi 272 milyon liraya ihaleye çıkıyor!

Şişli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılan ihale kapsamında, Maslak 1 ada 153 parsel ' de yer alan 15 bin metrekareye ticaret ve konukevi yaptırılacak...

Galatasaray Üniversitesi Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkeleri onarım ihalesi 10 Ekim'de!

Galatasaray Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Ortaköy, Beyoğlu ve de Şişli yerleşkelerinde onarım işlerini 10 Ekim 2014 tarihinde açık ihale ile ihaleye çıkaracak.

Şişli Bomonti'nin havadan genel görüntüleri!

Şişli Bomonti www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Nurol Tower projesi Şişli'nin havadan görüntüleri!

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Tower projesi, Şişli'de yer alıyor. Projeyi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Şişli Bomonti'nin havadan görüntüleri! 1.51 dakika!

Şişli Bomonti'de yer alan markalı konut projelerinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi.

Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi son durum Haberi

Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi son durum


İzmir Büyükşehir Belediyesi “Büyük Körfez Projesi” kapsamında “yüzülebilir körfez” hedefine ulaşmak için çevre yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Giderek sığlaşan İzmir Körfezi’ni eski günlerine döndürmek amacıyla TCDD işbirliği ile rehabilitasyon projesini hayata geçirmek için ÇED onayı bekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini artıracak yatırımı sürdürüyor. 

Kentin her geçen gün artan nüfusunu dikkate alarak, arıtma kalitesinde yakaladığı başarıyı korumak isteyen İZSU, Türkiye’nin en büyük ileri biyolojik atık su arıtma tesisi olan  Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini artırmak için 2014 yılı Eylül ayında 4. Faz inşaatının  temelini atmıştı. 88 milyon 447 bin liraya mal olacak tesisin yüzde 55’i  tamamlandı.  2016 yılı Mart ayında hizmete girmesi planlanan tesiste ön çökeltim tankı imalatları biterken  biofosfor havuzlarının yüzde 90’ı...