19 / 04 / 2024

çiğli kent çalışmaları son hali

çiğli kent çalışmaları son hali

İzmir’de, kentsel dönüşüm ve kent estetiğinin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve beraberindeki heyet, çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’la makamında bir araya geldi.

Deprem bölgesinde konut çalışmaları tam gaz devam ediyor!

11 kenti etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kalkması için konut çalışmaları hızla devam ediyor. 

Depremzedeler için istihdam çalışmaları başladı! 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesi hayata geçti!

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ili de derinden etkiledi. Bu illerdeki vatandaşlar için istihdam çalışmaları başladı. İşte detaylar!

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması için yeni çalışmalar hayata geçmeye devam ediyor. KİPTAŞ ve BİMTAŞ’ın ortaklığı ile gerçekleşen “İstanbul Yenileniyor Platformu”nda yeni dönem kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Sani Şener: Kira ertelemesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Her sözleşmenin kendi içeriğine göre, süre uzatımı, kira ertelemesi veya başka türlü metotlarla bu kayıplarımızın karşılanması için gerekli çalışmaları da yapıyoruz" dedi...

Göç sorununun çözümü için planlanan çalışmalar mecliste!

Göç sorununun çözümüne yönelik temel konularda koronavirüs salgınından sonra yapılması planlanan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gazino inşaatında işçiler keman eşliğinde çalışıyor!

Maslak 1453'te açılacak olan Yeni Gazino ve Yeni Kulüp inşaatlarında, işçiler keman eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 31 Aralık tarihinde Yeni Gazino ve Yeni Kulüp açılacak...

Kanal İstanbul çalışmaları hızlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın projeleri ile 2020 yılı hedefleri, Komisyonda tamamlanan bütçe görüşmelerinde ortaya konuldu. Türkiye'nin en stratejik mega projelerinden Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için de çalışmalar hızlandırıldı...

Trabzon'daki sanayi sitelerinin taşınması için fizibilite çalışmaları başlatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada sanayilerin taşınması hususunda fizibilite çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

çiğli kent çalışmaları son hali Haberi

çiğli kent çalışmaları son hali

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Başkan Yardımcısı İsmail Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Necip Nasır, ziyaretinde, belediyelerin müteahhitlerle iyi ve yapıcı ilişkiler içinde olmasının kent çalışmalarına önemli katkılarının olacağına dikkat çekti. Nasır, belediye ile aralarında fikir alışverişinde bulunmanın kendilerini çok memnun edeceğini de belirtti. Nasır, "Çiğli’nin daha modern ve güzel bir görüntüye kavuşması için yapılacaklar konusunda Çiğli Belediyesi ile işbirliği yapmak istiyoruz. Sektörümüzün daha da gelişmesi adına birçok çalışmayı bir arada yürütüyoruz. Bu anlamda sorunlarımız var ve çözüm konusunda yerel yönetimler muhatabımız. İzmir’in kentsel dönüşümüne katkı sunacak çalışmalar için her türlü desteği sunmaya hazırız” dedi.

Çiğli’yi güzelleştirmek ve daha iyi bir noktaya taşımak adına müteahhitlere çok büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Arslan ise...