27 / 04 / 2024

çiğli müteahhitler

çiğli müteahhitler

İzmir’de, kentsel dönüşüm ve kent estetiğinin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve beraberindeki heyet, çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’la makamında bir araya geldi.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Konut fiyatlarını düşürmek için müteahhitler neleri değiştirebilir?

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insan artan ev fiyatları nedeniyle ev sahibi olmakta zorlanıyor. Sosyolog Faruk Özcan ev hayali kuranlara, inşaat sektörü ve müteahhitlikte yeni bir dönemin kapılarını açabilmek için müteahhitlerin neleri değiştirebileceğini açıkladı.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Türk müteahhitler yurt dışında 19.9 milyar dolarlık iş üstlendi!

İlişkilerin normalleşmesinin ardından Rusya, 2018 yılında yurtdışı müteahhitlik hizmetlerimizde pazar sıralamasında lider konumuna geri döndü. Türk müteahhitler 2018 yılında yurtdışında 19.9 milyar dolarlık iş üstlendi. 

Kamuya iş yapan müteahhitler korunmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kamuya iş yapan müteahhitlerin mali açıdan korunmasını talep etti. 

Uluslararası iş yapan müteahhitler TBMM gündeminde!

Ulusal ve uluslararası alanda iş yapan müteahhitlere ve yaptıkları işler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şişli MİNT Evleri fiyat!

Ön talep toplanan MİNT Şişli Evleri İstanbul'da Levent’in yanı başında inşa ediliyor. Şişli MİNT Evleri fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Müteahhitler ve site yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "müteahhitler ve site yönetimi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Müteahhitler bankalara karşı kampanya atağına geçti!

Konut yerine parasını mevduatta tutan müşterileri gayrimenkule yönlendirmek için müteahhitler atağa geçti...

Antalyalı müteahhitler molozlar için alan istiyor!

Antalya'da kentin tamamında sorun haline gelen inşaat molozları için müteahhitler alan istedi. Belediyeler ise bu amaçla kullanılacak alan olmadığını belirtti.

Altındağ Müteahhitler Derneği'nden Veysel Tiryaki'ye ziyaret!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Müteahhitler Derneği’ni ağırladı. Altındağ’daki değişimin ele alındığı görüşmede ilçeye kazandırılan yatırımlar üzerinde duruldu.

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm zamanı!

İzmir'in Çiğli, Kayseri'nin Kocasinan, Malatya'nın Yeşilyurt ilçelerine bağlı bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Bakanlar Kurulunun kentsel dönüşüm ve riskli alan ilanı ile acele kamulaştırma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

çiğli müteahhitler Haberi

çiğli müteahhitler

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Başkan Yardımcısı İsmail Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Necip Nasır, ziyaretinde, belediyelerin müteahhitlerle iyi ve yapıcı ilişkiler içinde olmasının kent çalışmalarına önemli katkılarının olacağına dikkat çekti. Nasır, belediye ile aralarında fikir alışverişinde bulunmanın kendilerini çok memnun edeceğini de belirtti. Nasır, "Çiğli’nin daha modern ve güzel bir görüntüye kavuşması için yapılacaklar konusunda Çiğli Belediyesi ile işbirliği yapmak istiyoruz. Sektörümüzün daha da gelişmesi adına birçok çalışmayı bir arada yürütüyoruz. Bu anlamda sorunlarımız var ve çözüm konusunda yerel yönetimler muhatabımız. İzmir’in kentsel dönüşümüne katkı sunacak çalışmalar için her türlü desteği sunmaya hazırız” dedi.

Çiğli’yi güzelleştirmek ve daha iyi bir noktaya taşımak adına müteahhitlere çok büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Arslan ise...