29 / 03 / 2024

Çiğli otopark

Çiğli otopark

İzmir Çiğli'de özellikle esnafın en büyük sorunu otopark ve yüksek işgaliye ücretleri. Belediyenin borç yükünün esnafa yüklendiğini iddia eden işletmeciler, Başkan Hasan Arslan'dan hizmet bekliyor

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Şişli Belediyesi, sahte imzayla otoparklarını tahliye mi ettirdi?

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  ilçedeki 5 otoparkı 2023’e kadar işletme hakkı bulunan Monarch şirketinden devretmesini istedi. Diğer yandan şirket talebi reddedince Belediyenin sahte imzayla şirketten otoparkı boşaltmalarını talep ettiği iddia edildi. 

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Şişli Meşrutiyet Mahallesi'nde 24 milyon TL'ye icradan satılık otopark!

İstanbul 13. Satış Memurluğu, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Meşrutiyet Mahallesi 941 ada, 164 parselde yer alan 7 adet otopark alanını toplam 23 milyon 958 bin 977 TL'ye icradan satıyor...

Şişli'de 23.9 milyon TL'ye satılık otopark!

13. Sulh Hukuk Mahkemesi İzale-İ Şuyu Satış Memurluğu, İstanbul'un Şişli ilçesinde 8 parsel üzerinde bulunan otoparkı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli ise 23 milyon 958 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Çiğli'ye yeni park!

Çiğli’ye yeni nefes İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de 9 bin metrekare yeşil alan ve yaklaşık 4 bin metrekare otoparkı bulunan yeni bir park kurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Çiğli'ye yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de yaklaşık 5 dönüm alan üzerinde kurduğu parkla bölgeye yeni bir soluk getirecek. İZBAN yaya üst geçidinin bitişiğinde yer alan parkın hemen yanında 160 araçlık otopark da olacak.

Çiğli'nin en büyük sorunu otopark!

İzmir Çiğli'de özellikle esnafın en büyük sorunu otopark ve yüksek işgaliye ücretleri. Belediyenin borç yükünün esnafa yüklendiğini iddia eden işletmeciler, Başkan Hasan Arslan'dan hizmet bekliyor

Elysium Art Şişli Bomonti Ofton İnşaat

Elysium Art Şişli Bomonti Ofton İnşaat projesinde; fitness center, kapalı otopark, 180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar mevcut. Proje, 29 bin 244 metrekare inşaat alanına sahip...

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli iletişim!

180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu, fitness, kapalı otopark gibi sosyal imkanların sunulduğu Ofton İnşaat Elysium Art Şişli iletişim bilgileri için haberimizi okumanız yeterli..

Şişli Kaptanpaşa katlı otopark imar planı 1 Mayıs'ta indiriliyor!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi, 10310 ve 2079 adalar arası tescil dışı alanın Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 1 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor.

Şişli Kaptanpaşa katlı otopark imar planı askıda!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'nde tescil dışı alanın Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte o planlar...

Şişli Belediyesi'nin 3 otoparkına haciz konuldu!

Şişli Belediyesi’nin işletmesini üstlendiği 3 otoparkın gelirlerinden İl Özel İdaresi’ne aktarılması gereken para 3 yıl ödenmedi. Faizleriyle 4 milyon lirayı bulan alacak için haciz kararı çıktı...

Çiğli otopark Haberi

Çiğli otopark


Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, borç batağına saplanan belediyeyi ayağa kaldırmak için mücadele dolu bir yılı geride bıraktı. Ancak ilçe halkı üniversite ve sanayi kenti olan Çiğli'nin gelişmesi için önümüzdeki 4 yılda kalıcı projeler bekliyor. İlçenin en büyük sıkıntısının otopark olduğunu dile getiren esnaf, bu sorun yüzünden müşteri kaybettiklerini söyledi. Çiğli merkezdeki Köyiçi Mahallesi'nin adı gibi köy olarak kaldığını ve yıllardır gözle görülen bir değişim olmadığını söyleyen vatandaşlar, İZBAN'ın ikiye böldüğü Çiğli'de yukarı kesime yeterli hizmet ve yatırım gitmemesinden yakındı. 


Züleyha Kuran (Çeyizci): Çiğli'de 1 yıldır başkanın yüzünü de, bir projesini de görmedik. Hizmet alamıyoruz. Otopark sorunu çok fazla. Yollar bozuk. Temizlik yeterli değil. Özellikle Çiğli merkez ve ilk yerleşim yeri olan Köyiçi Mahallesi adı gibi köy olarak kaldı.

Neslihan Kural...