24 / 04 / 2024

Çiğli Pelikan Sosyal Tesisi ne zaman açılacak

Çiğli Pelikan Sosyal Tesisi ne zaman açılacak

ÇİĞLİ Belediyesi, Evka- 2 Semti'ndeki Pelikan Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı, çevre düzenlemesi devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Arslan, vatandaşların aileleriyle beraber gidebilecekleri nezih mekanlar açmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Şişli'ye yeni sosyal kültürel tesis inşa edilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 2 yıl önce otel yapmak istediği Şişli Darülaceze binasının arkasındaki kıymetli arazi için son karar verildi. 

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Şişli Belediye bünyesinde Kaptanpaşa Mahallesi’nde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı. Kaptan Paşa Mahallesi’nde yer alan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi tamamen kadınları hizmetinde olacak.

Çiğli Pelikan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

ÇİĞLİ Belediyesi, Evka- 2 Semti'ndeki Pelikan Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı, çevre düzenlemesi devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Arslan, vatandaşların aileleriyle beraber gidebilecekleri nezih mekanlar açmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Şişli'de yerinde dönüşüm sosyal bazlı olmalı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, ''Kentsel dönüşümü yerinde yapmak lazım. Ciddi mülkiyet sorunları var. Biz kişinin elinden malının alınıp zorla bir şey yaptırılmasını istemiyoruz, herkesin rızası olmalı'' dedi.

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.

Çiğli Marka 333 satılık daire!

Çiğli Marka 333 satılık daire fiyatları 148 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede konut teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ofton Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'ye daire!

Ofton İnşaat Şişli Bomonti'de inşa ettiği Elysium Art Şişli projesinin, kültür ve sanatla iç içe bir proje olmasını hedefliyor. Bunu da sosyal imkânlarından, daire konseptine kadar hayata geçireceği avantajlarla gerçekleştirme yolunda.

Elysium ART Şişli'de lansman avantajı devam ediyor!

Ofton İnşaat’ın iş ve sosyal yaşamın merkezi Şişli’deki projesi Elysium ART Şişli ,sosyal imkânlarından daire konseptine, lokasyonundan lansmana özel ödeme koşullarına kadar birçok avantajıyla yatırımcılarına çok özel bir yaşam sunuyor.

Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'ye! Yüksek kira getirisiyle!

Ofton İnşaat’ın iş ve sosyal yaşamın merkezi Şişli’deki projesi Elysium Art Şişli, sosyal imkânlarından daire konseptine, lokasyonundan lansmana özel ödeme koşullarına kadar birçok avantajıyla yatırımcılarına çok özel bir yaşam sunuyor.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü istifa etti mi?

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün istifa ettiğine dair sosyal medyadaki iddialar doğru mu? Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Hayri İnönü istifa etti mi? İnönü, Twitter'dan cevap verdi...

Çiğli Pelikan Kafe'nin yapımı hızla devam ediyor!

Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan ve önemli prestij projeler arasında gösterilen Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı son hızla devam ediyor...

Elysium Art Şişli Bomonti Ofton İnşaat

Elysium Art Şişli Bomonti Ofton İnşaat projesinde; fitness center, kapalı otopark, 180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar mevcut. Proje, 29 bin 244 metrekare inşaat alanına sahip...

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli iletişim!

180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu, fitness, kapalı otopark gibi sosyal imkanların sunulduğu Ofton İnşaat Elysium Art Şişli iletişim bilgileri için haberimizi okumanız yeterli..

Çiğli Pelikan Sosyal Tesisi ne zaman açılacak Haberi

Çiğli Pelikan Sosyal Tesisi ne zaman açılacak

ÇİĞLİ Belediyesi, Evka- 2 Semti'ndeki Pelikan Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı, çevre düzenlemesi devam ediyor.


Çiğli Belediyesi tarafından Evka 2’de Sosyal Tesis projesi hayata geçiriliyor. İnşaatı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete girmesi planlanan tesisi teknik ekiple birlikte inceleyen ve son rötuşlar hakkında görüş alışverişinde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, vatandaşların aileleriyle beraber gidebilecekleri nezih mekanlar açmaya özen gösterdiklerini söyledi. 3 bin 500 metrekarelik alan üzerinde projelendirilen, toplam 4 kat ve 1 asma kattan oluşan tesiste düğün salonu bulunuyor. Ayrıca muhteşem manzarası ile açılır kapanır terasa sahip bir de kafeterya hizmet verecek. Kompozit malzemelerle inşa edilen, ahşap, cam ve granit malzemelerin uyumuyla şık ve nezih bir mekan olarak hizmet verecek tesiste spor salonu da yapıldı. Otopark ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla tesis...