25 / 04 / 2024

çiğlideki üstgeçit onarıldı mı

çiğlideki üstgeçit onarıldı mı

Bir kamyonun kasasında bulunan forklift aracı, üst geçite çarptı. Alsancak yönünden gelen ve bu noktaya kadar bütün üst geçitlerden geçebilen kamyon, burada üst geçide takıldı.

Hükümetin kentsel dönüşüm planı hazır! Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı!

Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı. Dirençli Şehirler ismi verilen yeni strateji kapsamında depremin dışında küresel iklim değişikliğiyle giderek artan su stresi, sel, tarımsal kuraklık gibi afet ve etkilere karşı da kırılganlık azaltılmış olacak.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Nova Life için düğmeye basıldı! Ankara'ya 2 bin 263 konutluk yeni proje geliyor!

Nova Life için düğmeye basıldı. 2 bin 263 yeni konutun yer alacağı proje 4 milyar 860 milyon 352 bin 272 TL'ye mal olacak.

Dilek Life Mahall için düğmeye basıldı! Tuzla'ya 800 konutluk yeni proje geliyor!

Dilek Life Mahall projesi için düğmeye basıldı. 949 milyon 42 bin TL'ye mal olacak Dilek Life Mahall projesinde 800 konut yer alıyor.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!

Verilen son dakika bilgilerine göre, paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir.3 aylık ödeme için düğmeye basıldı. Acil bakın...

Asgari ücret masaya yatırıldı! 2024 asgari ücret için net rakam paylaşıldı!

Milyonların heyecanla beklediği yeni asgari ücret zammında yine enflasyon etkili olacak. Asgari ücretin ne kadar olacağı merak ediliyor. İşte asgari ücret masaya yatırıldı ve 2024 asgari ücret için net rakam paylaşıldı. Detaylar...

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

çiğlideki üstgeçit onarıldı mı Haberi

çiğlideki üstgeçit onarıldı mı


Çiğli Anadolu Caddesi Santral Durağı'nda önceki akşam saatlerinde büyük bir facia kıl payı ucuz atlatıldı. Bir kamyonun kasasında bulunan forklift aracı, üst geçite çarptı. Alsancak yönünden gelen ve bu noktaya kadar bütün üst geçitlerden geçebilen kamyon, burada üst geçide takıldı. Forkliftin devrilmesi ise büyük bir faciaya davetiye çıkardı. Çevredeki vatandaşların dehşet dolu gözlerle izlediği kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak bu tür kazaların sık sık yaşanması nedeniyle üst geçidin ağır hasar gördüğü ve kullanılamaz hale geldiği gözlendi. 


Kullanıma kapandı

Sürekli çarpan araçlar nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından uzun süredir kullanıma kapatılan üst geçitin, betonların patladığı, demirlerinin yamulduğu ve yürüyen merpenlerinin iç mekanizmasının ise parçalanarak bozulduğu gözlendi. Kırık dökük içinde kalan üst geçitin kaderine terk edilmesine tepki gösteren vatandaşlar,...