24 / 04 / 2024

cihan inşaat konut projeleri 2015

cihan inşaat konut projeleri 2015

Daire fiyatlarının 204 bin TL'den başladığı ve 534 bin TL'ye kadar ulaştığı Avrupark Bahçekent projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1.39 tane daire ve 86 tane ticari birim bulunuyor.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

İnşaat sektöründe yeni düzenlemelere ihtiyaç var!

Cihan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, inşaat sektöründe birçok alanda yeni düzenlemeye ihtiyaç olduğunu açıkladı. 

Cihan İnşaat tarıma da girdi!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Cihan İnşaat şimdi de tarım sektörüne girdi. Şirket tarım faaliyetlerini ‘Birlik Ziraat İşletmesi’ adı altında yürütüyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları!

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları, İstanbul'un Avrupa Yakasında Bahçekent olarak bilinen Bahçeşehir-Hoşdere bölgesinde Cihan İnşaat tarafından hayata geçirildi....

Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi!

Cihan İnşaat Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta yepyeni bir proje hayata geçiriyor. İşte, Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi detayları...

Avrupark Hayat: Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı belli oldu!

Cihan İnşaat'ın Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta hayata geçireceği projesinin adı belli oldu. Avrupark Hayat olarak lanse edilecek projede 1.095 adet daire ile 81 ticari birim yer alacak.

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

cihan inşaat konut projeleri 2015 Haberi

cihan inşaat konut projeleri 2015

1.394 tane daire ile 86 tane ticari üniteden meydana gelen Avrupark projesi Cihan İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki dairelerin alanları 63 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Avrupark Bahçekent projesinde teslimler 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. 


Avrupark Bahçekent fiyat listesi

1+1 daireler 204 bin TL ile 259 bin TL

2+1 daireler (Açık Mtf) 245 bin TL 338 bin TL

2+1 daireler (Kapalı Mtf) 303 bin TL 389 bin TL

3+1 daireler 369 bin TL 483 bin TL

3+1 daireler (dblx) 610 bin TL ile 701 bin TL

4+1 daireler 445 bin TL 534 bin TL


Avrupark Evleri'nde buhar odası, spor alanları, yürüme alanları,...