18 / 04 / 2024

Çilek Mobilyanın irandaki mağazaları

Çilek Mobilyanın irandaki mağazaları

İran'ın farklı şehirlerdeki mağazalarında hizmet veren Çilek, 2014 yılında Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da açılacak mağaza ile İran'daki 15. satış noktasına ulaşacak.

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Dünden bugüne mobilyanın X, Y ve Z’si!

X,Y ve Z olarak adlandırılan kuşaklar, niteliklerine, davranış tarzlarına ve alışveriş alışkanlıklarına göre değişkenlik göstermekte. Bu kuşaklar için mobilya markaları da kuşakların ilgisini çekmek için farklı tarzlarda ürünler geliştirerek dönemin tarzının bir nevi fotoğrafını çektiler.

Mobilya seçimi ruh halimizi etkiliyor!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) mobilyanın fiziksel ve ruhsal sağlığa etkileri paneliyle masaya yatırıldı.

Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi evlendi!

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Çilek, tasarımlarını kopyalayan firmalara savaş açtı!

Çilek, patentli dizaylarının taklit satışını yapan firmalar için de yasal yollara başvurarak, söz konusu taklit ve benzer ürünleri piyasadan geri çektirmek için çalışmalar yapıyor.

Gizem Exclusive ev aksesuarında da farkını ortaya koyacak!

61 yıllık birikimi, deneyimli tasarım ekibi ile özel ve iddialı bir konsept oluşturan Gizem Exclusive, özgün mobilyanın yanısıra aksesuarlarda da farklı seçenekler sunuyor

Etem Özçelik: İthal mobilyalar sektörün en önemli sorunu!

İMOB Mobilya Fuarı'nda mobilya profesyonellerini ağırlayan Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik, ithal mobilyanın sektörün en önemli sorunlarından biri olduğunu belirtti.

Modoko, İSMOB'da yer alacak!

Özel tasarım mobilyanın öncü adresi Modoko, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB’ta yer alacak. İSMOB’a özel konuk olarak katılacak olan Modoko, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta ziyaretçileri ile buluşacak.

MOSDER: Markalı mobilyalar tercih edilmeli!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), yeni mobilya alacak olan tüketicileri, mobilyanın sağlık yönüne vurgu yaparak uyarıyor. Mobilya alırken belirli kriterler göz önünde bulundurulmalı, markalı mobilyalar tercih edilmeli.

Çilek, son serisiyle genç kız odalarını saraya dönüştürüyor!

Çilek, son olarak tasarladığı 'Sultan' serisi, serinin öne çıkan modülleriyle genç kız odalarını saray dairesine dönüştürüyor.

Çilek Mobilyanın irandaki mağazaları Haberi

Çilek Mobilyanın irandaki mağazaları


Çilek mobilya açıklamasına göre, bebek, çocuk ve gençler için ürettiği koleksiyonlarıyla 2003 yılından beri İran'ın farklı şehirlerdeki mağazalarında hizmet veren Çilek, 2014 yılında Türk markalarının bulunduğu ve Türk girişimciler tarafından yönetilen Tebriz Laleh Park'da açılacak mağaza ile İran'daki 15. satış noktasına ulaşacak.


Ortadoğu'nun önemli ülkelerinden biri olan İran'da büyümeyi sürdüren Çilek, 2014 yılı içinde İran'ın Kum, Busehr, Yezd, Meşhed, Tebriz şehirlerinde mağazalar açmayı planlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, İran başta olmak üzere tüm Ortadoğu'da büyümeye devam edeceklerini belirterek, 2014 yılında hedeflerini gerçekleştirerek İran'da yeni mağazalar açacaklarını kaydetti.


Televizyon reklamları gibi iletişim çalışmalarının yanı sıra fuar organizasyonlarıyla da bölgedeki yoğun çalışmalarına devam edeceklerini aktaran Çilek, "İran'da yeni mağazalar açmanın yanında mevcut mağazalarımızın cirolarını yükseltmek öncelikli hedeflerimiz...