24 / 04 / 2024

çim evler

çim evler

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Çatı ve Cephe Sistemleri Fuarı'nda, dünyada bir başka benzeri olmayan yeni bir ürün sergilenecek.

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Bizim Evler Güzelce satılık daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor. Proje İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Bizim Evler 8 Ispartakule Projesi iletişim!

İhlas Holding imzasıyla yükselen Bizim Evler 8 projesi İstanbul Ispartakule'de hayata geçirildi. Projede konut teslimlerinin 2019 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Bizim Evler 7'de 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

İhlas Yapı, İstanbul’un prestijli yerleşim bölgelerinden Ispartakulede, TEM Ispartakule gişelerinin yanıbaşında konumlandırdığı Bizim Evler 7’de 10 bin TL peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Bizim Evler Ardıçlı Konutları iletişim!

Toplam 275 daire ve 18 adet ticari alana yer verilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İhlas Holding ve Gülle Tekstil ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Bizim Evler Ardıçlı iletişim!

26 bin 575 metrekare alanda inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Bizim Evler Ardıçlı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454 olarak belirtiliyor.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Mutlu Evler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Evler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sırrı Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Bizim Evler’i cazibe merkezi haline getiriyor.

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

Bizim Evler Güzelce iletişim!

Bizim Evler Güzelce iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projenin inşaat alanı 249 bin 787 metrekare olarak belirtiliyor.

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim!

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim için 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yılın ikinci çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 461 bin TL'den başlıyor.

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim!

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 bloktan meydana gelen proje 270 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.

çim evler Haberi

çim evler

13-16 Mart tarihleri arasında CNR'da beşincisi düzenlenecek olan Çatı ve Cephe Sistemleri Fuarı'nda Nurteks Halı tarafından üretilen "Grass Siding" isimli bu yeni ürün, binaların dış cephesine giydirilerek, ısı, ses ve suya karşı yalıtımı da sağlanıyor. Halı sahalarda uygulanan suni çimin bir benzeri olan bu ürün, özel bir yapıştırıcı maddeyle binaların dış yüzüne kolayca uygulanabiliyor. İlk uygulamaya Kurtköy'deki bazı F1 konutlarında başlanan sistemin binalara uygulama metrekare fiyatı ise 20 Euro ile 30 Euro arasında değişiyor.

1972 yılından beri faaliyet gösteren Nurteks Halı Sanayi, 35 yıllık tecrübesinin sonucunda geliştirdiği bu üründe zemin halılarında kullanılan teknolojiden de yararlanıldı. Türkiye'de ilk suni çim sahalarını 1983 yılında yapılmaya başlanmasına öncülük eden Nurteks, daha...