23 / 04 / 2024

Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri

Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kayan, "İnovasyon, Ar-Ge yatırımlarını artırarak ürün ve süreçlerde ortaya koyacağımız katma değerle ihracatta istikrarlı büyüme yakalayabiliriz" dedi.

Çimento ihracatı 5 yılda yüzde 78 arttı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde, 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan firmalar açıklandı. Çimento ihracatı 2028'den 2022'ye kadar yüzde 78 artış kaydetti. 

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK cam seramik elektrikli ankastre ocak,dokunmatik kontrol paneli,siyah cam seramik yüzeyi ve kolay temizlenebilir özelliği ile pratik bir kullanım sağlar.

Çimento fiyatlarına zam geliyor! Son doğal gaz artışı maliyetleri yükseltti

BOTAŞ, 1 Haziran itibarıyla doğal gaz fiyatlarına zam yaptı. BOTAŞ'ın doğal gaza yaptığı zam sanayi başta olmak üzere inşaat ürünlerinin maliyetlerini artırdı. Çimento, cam, seramik ve toprak ürünlerine zam gelecek. İşte ayrıntılar...

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

ÇCSİB, 2020 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, (ÇCSİB) “2020 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni” düzenlendi.

Çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüdü!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2020 yılı verilerine göre; çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüme kaydetti. 

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

ÇCSİB, 2019 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, (ÇCSİB) “2019 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni” düzenlendi.

Çimento ihracatın gizli şampiyonu oldu!

ÇCSİB tarafından hazırlanan “Çimento, Cam ve Seramik Sektörleri İhracatta Yerli Katma Değer” raporu açıklandı. Verilere göre, çimento, cam, seramik ve toprak ürünleri ihracatın gizli şampiyonu oldu.

Çimento sektörü 800 milyar dolarlık ihracat hedefliyor! 

100'üncüsü düzenlenen INTERCEM Konfereansı mento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) işbirliğiyle düzenlenen INTERCEM Konferansı 34 ülkeden 400 sektör temsilcisini bir araya getiriyor.

Çimento sektöründen yeni ekonomik programına onay!

Çimento, Cam ve Seramik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, yeni ekonomik programın, son 2 ayda üst üste atılan hayati adımlardan bir yenisi olarak gördüklerini ve çimento, cam, seramik sektörü olarak reform paketini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Uluslararası çimento üreticileri INTERCEM Konferansı'na katılacak!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri Haberi

Çimento Cam Seramik ve Toprak Ürünleri

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kayan, "İnovasyon, Ar-Ge yatırımlarını artırarak ürün ve süreçlerde ortaya koyacağımız katma değerle ihracatta istikrarlı büyüme yakalayabiliriz" dedi.


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan, "2016 rehabilitasyon yılı olacak. İnovasyon, Ar-Ge yatırımlarını artırarak ihracatta istikrarlı büyüme yakalayabiliriz" dedi.


Birlik tarafından düzenlenen basın toplantısıyla sektöre ilişkin gelişmeleri paylaşan Kayan, sektörün 2015 yılında karşılaştığı sorunları ve 2016 beklentilerini değerlendirdi.


Kayan, dünya mal ticaretinin 2016 yılında yüzde 2,5-3 oranında daralmasının beklendiğine dikkati çekerek, 2016 yılı ihracatını pazar ve ürün çeşitliliği ile artırmayı hedeflediklerini bildirdi.


2016 yılına ilişkin hedeflere değinen Kayan, "Bu koşullar altında 2016 yılını verimliliğe odaklandığımız, stratejik planlarımızı gözden geçirip orta vadeli hazırlıklar yapabileceğimiz bir 'rehabilitasyon' yılı olarak...